|

Devler ligi hayal değil

Beşiktaş'ın Benfica'dan kiraladığı Talisca, "Alçak gönüllü olup ayağımız yere basarsa Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi hiçbir zaman hayal olmaz" dedi. Brezilyalı futbolcu, asist ve golleriyle takıma katkı yapmak istediğini de söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 03:11 - 24/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın Portekiz'in Benfica kulübünden 2 yıllığına kiraladığı Anderson Talisca, siyah-beyazlı takım için UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarının hayal olmadığını söyledi. Brezilyalı futbolcu, BJK TV'ye yaptığı açıklamada, Devler Ligi'nin sadece Barcelona, Real Madrid, Bayern Münih, Juventus gibi büyük takımlar için olmadığını vurgulayarak, "Bunu geçen yıl Benfica ile gösterdik. Bir hakem hatasıyla Bayern Münih'e elendik. Alçak gönüllü olup ayağımız yere basarsa Beşiktaş için Şampiyonlar Ligi hiçbir zaman hayal olmaz" dedi. Beşiktaş taraftarlarından övgüyle söz eden 22 yaşındaki orta saha oyuncusu, "Havalimanındaki taraftarın karşılaması müthişti. Buna karşılık saha içinde vermek istiyorum" ifadelerini kullandı. Takım arkadaşlarına hem asistleriyle hem de golleriyle yardım etmek istediğini anlatan Talisca, 10 numara pozisyonunda oynamayı sevdiğini ve stilinin Rivaldo'ya benzettiğini de kaydetti.



Orman Nasri'ye gitti


Orta alana oyun kurucu ve takımı yönlendirici bir isim daha almak isteyen Beşiktaş, Manchester City'nin kadroda düşünmediği Samir Nasri'yi transfer etmek için sefere çıktı. Başkan Fikret Orman ve transfer komitesi başkanı Umut Güner, Fransız oyuncuyla son kez masaya oturmak için Monaco'ya giderken, ikna ederlerse cuma günü Nasri ile birlikte İstanbul'a dönmeyi planlıyorlar.





#Şampiyonlar Ligi
#Beşiktaş
8 yıl önce