|

'Diarra gelmezse De Jong hazır'

Galatasaray, Marsilya'dan Lassana Diarra'yı kadrosuna katmaya hazırlanırken bir yandan da alternatiflerini hazır da tutuyor. Hollanda basınının verdiği habere göre sarı kırmızılılar geçtiğimiz sezon başında da gündeme gelen De Jong'un transferi için yıldız oyuncuyla anlaştı.

Yeni Şafak
18:46 - 26/08/2016 Cuma
Güncelleme: 19:05 - 26/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
Lassana Diarra'yı transfer etmek için beklemede olan Galatasaray, bir sıkıntı yaşanması durumunda Hollandalı Nigel de Jong'u kadrosuna katacak.
Lassana Diarra'yı transfer etmek için beklemede olan Galatasaray, bir sıkıntı yaşanması durumunda Hollandalı Nigel de Jong'u kadrosuna katacak.

Galatasaray, Fransız yıldız Lassana Diarra transferinde sona yaklaşırken Hollanda basınından ses getiren bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre sarı kırmızılılar Diarra transferini gerçekleştiremezse Hollandalı De Jong'u kadrosuna katacak.



Geçtiğimiz sezon da Galatasaray'ın gündemine gelen Nigel de Jong'un sarı kırmızılılara transferi gerçekleşmemiş ve 31 yaşındaki futbolcu MLS Ligi'ne gitmişti. LA Galaxy ile sözleşme imzalayan futbolcunun sözleşmesini feshetme hakkı olduğu aktarılırken Diarra transferinde yaşanacak olumsuz bir gelişmede transferin gerçekleşeceği belirtildi.



4 sezon Milan'da oynadıktan sonra MLS Ligi'ne giden ve Los Angles Galaxy forması giyen 31 yaşındaki De Jong, daha önce M.City ve Hamburg gibi takımlarda boy gösterirken, tecrübeli orta saha oyuncusu 60 kez de Hollanda Milli Takımı'nda yer aldı.









#Nigel de Jong
#Galatasaray
#LA Galaxy
#MLS
#Diarra
8 yıl önce