|

Dick Advocaat: 5 milyona transfer yapamıyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar'a elendikleri maçtan sonra çarpıcı açıklamalarda bulundu. Advocaat basın toplantısında, "Krasnodar bizden iyi takım, bu şartlarda ligi 2. sırada bitirip Türkiye Kupası'nı kazanabilirsek çok iyi bir iş çıkarmış oluruz" diye konuştu. Hollandalı çalıştırıcı ayrıca transferle ilgili de bir yakınmada bulundu.

Yeni Şafak
22:44 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 23:06 - 22/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar maçı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar maçı sonrasında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Krasnodar maçı sonrasında önemli mesajlar verdi. İşte Hollandalı çalıştırıcının açıklamaları;



  • "Maça çok iyi başladık ama öyle oynarken biraz da şans lazım o golü atabilmeniz için. Hakem bir de penaltımızı vermedi. Rakibimiz iki maçta da daha iyi olan taraftı ve turu hak etti.
    Devre arasına kadar ancak skoru 1-1'e getirdik. O dakikadan sonra tüm riskleri alamazdık çünkü 2. golü yersek tur tamamen giderdi. Bu akşamla ilgili gerçekçi olmalıyız.. Bazı oyuncularımız vermeleri gereken katkıyı bu gece veremedi. İki maçta da rakip bizden iyiydi. Çok fazla bahane bulabilirsiniz ama gözlerinizi açın. Benim gözlerim açık. Burada herkes suçlu. Birçok hikâye yazılabilir ama gerçekçi olmalıyız. Tek sebep, rakibimizin iki maçta da bizden iyi olması. Belki hocaları bizden daha iyi, belki oyuncuları daha iyi... Oyuncularımız üzgün, taraftarımız üzgün... Bunu düşünerek hayatımıza devam edemeyiz. Pazar günü bir maçımız var. Futbolda bunlar var. Barcelona da 4-0 mağlup olabiliyor. F.Bahçe de mağlup olabilir. Tek yapmamız gereken mücadeleye devam etmek. Bizi Chelsea ile kıyaslayamazsınız. Oyuncuya ihtiyaçları varsa 45 milyona transfer yapıyorlar. İstedikleri oyunu oynayabilirler... Biz 5 milyona transfer yapamıyoruz. Bu şartlarda ligi 2. sırada bitirip Türkiye Kupası'nı kazanabilirsek çok iyi bir iş çıkarmış oluruz"
Basın toplantısında soğuk rüzgarlar estiren cevap
  • Soru:
    Fenerbahçe niye bu kadar kötüleşti?
  • Dick Advocaat:
    "Belki benim yüzümdendir. Ama bunu oyunculara sormalısınız. Dürüstlerse söylerler"






#Fenerbahçe
#Advocaat
7 yıl önce