|

Dikkat çeken Bayern-Beşiktaş yorumları

Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile Beşiktaş'ın eşleşmesini hem Türkiye'de hem de Alman ekibinde forma giyen isimler değerlendirdi. Mario Gomez, "Beşiktaş için imkansız yok" derken Misimovic ise "Beşiktaş'ın Bayern'le hiçbir kulvarda yarışmasının imkanı yok" yorumunda bulundu.

Yeni Şafak
11:49 - 13/12/2017 Çarşamba
Güncelleme: 12:13 - 13/12/2017 Çarşamba
Diğer
Beşiktaş grubunu namağlup lider tamamladı ve son 16'da Bayern'le eşleşti.
Beşiktaş grubunu namağlup lider tamamladı ve son 16'da Bayern'le eşleşti.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Bayern Münih-Beşiktaş eşleşmesiyle ilgili iki takımı da yakından tanıyan isimlerden dikkat çeken değerlendirmeler geldi.

Fotomaç'ın aktardığına göre Bayern Münih ve Beşiktaş'ı yakından tanıyan isimlerin eşleşmeyle ilgili düşünceleri şöyle;

Mario Gomez (Bayern'de ve Beşiktaş'ta gol kralı oldu)
  • "Beşiktaş'ın DNA'sını biliyorum. Zor diye, imkansız diye hiçbir zaman vazgeçmediğini biliyorum. Formasını giymekten her zaman gurur duyduğum iki takımın maçını zevkle izleyeceğim."
Toni Schumacher (Bayern ve F.Bahçe'de oynadı)
  • "Türkiye'de futbol her zaman cezbetmiştir. Bayern belki iki maçı da kazanarak tur atlayacak ama Bayernli oyucular İstanbul'da yaşadıkları deneyimi asla unutamayacaklar."
Auman (Bayern'den Beşiktaş'a gelmişti)
  • "İki takımla da çok güzel anılarım var. İstanbul'daki maçı izlemeye gelmek isterim. Bayern ağır bassa da, imkansız değil. Beşiktaş'ın kendisine güvenmesi taraftarının da turu atlayacağına inanması gerek."
Misimovic
(Bayern alt yapısından yetişti, G.Saray'da oynadı)
  • "Beşiktaş'ın Bayern'le hiçbir kulvarda yarışmasının imkanı yok. Belki taraftar diyebilirsiniz ama Bayern'in taraftarı da Beşiktaş'tan aşağı kalır değil."
Podolski (Bayern ve G.Saray'da oynadı)
  • "Bir G.Saraylı olarak eski bir de Bayern oyuncusu olarak Beşiktaş'ı desteklememi beklemiyorsunuz herhalde. Bayern, Beşiktaş'ı iki maçta da yenerek eleyecektir."

#Beşiktaş
#Bayern Münih
6 yıl önce