|

Donnarumma'ya hiçbir teklif yok

Milan'la sözleşmesini uzatmayı reddettiği için tepkilerin odağında olan İtalyan file bekçisi Gianluigi Donnarumma'nın menajeri, oyuncuya hiçbir kulüpten teklif gelmediğini söyledi.

Yeni Şafak
10:28 - 19/06/2017 Pazartesi
Güncelleme: 10:43 - 19/06/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Donnarumma Buffon'un veliahtı olarak gösteriliyor.
Donnarumma Buffon'un veliahtı olarak gösteriliyor.

İtalya Serie A ekiplerinden Milan forması giyen ve takımıyla sözleşmesinin uzatmayan Donnarumma'ya henüz bir teklifin gelmediği öğrenildi.

Milan'ın sözleşme uzatma teklifini geri çeviren ve bu nedenle tepkileri üzerine çeken 18 yaşındaki file bekçisinin menajeri Mino Raiola konuyla ilgili şunları söyledi:

  • "Milan bize düşünmek için hiç zaman bırakmadı. Para asla problem değildi. Şu ana kadar da hiçbir kulüple temasa geçmedik. Eğer Donnarumma'ya bir teklif gelirse Milan'ı bu konuda bilgilendireceğim ve bir karar alacağız. Kimseyle savaşmak gibi bir niyetimiz yok ama bu durum nasıl değişecek bilmiyorum."

Sözleşme uzatma teklifini geri çevirdikten sonra ölüm tehditleri aldığı belirtilen Donnarumma için Paris Saint-Germain ve Real Madrid'in devreye girdiği iddia edilmişti.

Milan'la olan sözleşmesi 2018'de sona erecek olan başarılı file bekçisi için kulübün sahibi ise oyuncuyu gerekirse bir yıl yedek oturtabileceğini söylemişti.

#Gianluigi Donnarumma
#Milan
7 yıl önce