|

Drogba Florya'da

Burak, Selçuk, Sneijder başta olmak üzere tüm futbolcularla hasret gideren Fildişi Sahilli golcü, G.Saray şampiyon olduğunda kutlamalara katılacağını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/03/2015 Salı
Güncelleme: 23:11 - 16/03/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Süper Lig'in 25. haftasında Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı idmanla başlayan Galatasaray'a eski golcüsü Didier Drogba'dan sürpriz. Sarı-kırmızılı ekipte 1,5 sezon forma giydikten sonra, İngiliz ekibi Chelsea'ye transfer olan Fildişi Sahilli oyuncu, ailesiyle birlikte tatil için İstanbul'a gelir gelmez, soluğu Metin Oktay Tesisleri'nde aldı. Antrenman öncesi sahaya inen ve futbolcularla tek tek sarılarak selamlaşan Drogba, ziyaret sırasında GSTV'ye yaptığı açıklamada, İstanbul'da olmaktan ve yeniden G.Saray tesislerinde bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Bu takımın şampiyonluk hedefi var. Bunun için de hepimiz onlara destek vermeliyiz. Şampiyon olduğumuzda kutlamalara gelmek istiyorum" dedi. 


Bruma'dan haberimiz yoktu

G.Saray'da performansı tartışılan, son Başakşehir maçında sahanın en kötülerinden olan Bruma için şok iddia geldi. G.Saray Kulübü'nün eski scout şefi Mahmut Alpaslan, "Galatasaray’dan ayrılma nedenlerimden biri Bruma transferi oldu. Gençler Dünya Şampiyonası'nda bizim gözümüze Bruma çarpmadı. Bruma'nın B'si geçmiyorken, bir baktık ki 10 milyon Euro'ya transfer etmişiz" yorumunu yaptı. Alpaslan, G.Saray'ın 2012 yılında Demba Ba'yı almaktan vazgeçtiğini de kaydetti. 


Umut Bulut 32 oldu

Galatasaray'ın dünkü idmanında takımın tecbüreli ismi Umut Bulut'un yaş günü kutlandı. 32 yaşındaki golcü oyuncuya pastasından ilk dilimi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu verdi.

#galatasaray
#bruma
#drogba
#florya
9 yıl önce