|

Dünya kulübü olacağız

Trabzonspor yöneticisi Gökhan Saral, milli arada Katar ekibi El Saad ile yaptıkları maçı değerlendirirken, “Trabzonspor'un bir dünya kulübü olması adına büyük hayallerimiz ve planlarımız var. Katar ziyaretimiz bunun önemli ayaklarından biriydi” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/10/2017 Perşembe
Güncelleme: 04:20 - 12/10/2017 Perşembe
Yeni Şafak
​Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, önemli açıklamalarda bulundu.
​Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral, önemli açıklamalarda bulundu. Saral, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Katar ekibi El Saad ile yaptıkları maça ilişkin yaptığı değerlendirmede, “İdari anlamda da önemli ziyaretler gerçekleştirdik. Katar ile Türkiye arasındaki dostluk ilişkileri daha da pekişti. Türkiye ve Trabzon sevgileri, iş birliğine olan yatkınlıkları muazzamdı. Yakın zamanda biz de kardeş kulübümüzü Türkiye'de ağırlayacağız. Bu ilişkinin iki kulüp için de sportif kazanca dönüşmesini hedefliyoruz. Trabzonspor'un bir dünya kulübü olması adına büyük hayallerimiz ve planlarımız var. Katar ziyaretimiz bunun önemli ayaklarından biriydi” ifadelerini kullandı.

BU TAKIM YÜZLERİ GÜLDÜRECEK

Sezonun ilk 7 haftası sonrasında ligde sıralama olarak istemedikleri bir yerde bulunduklarını belirten Saral, “Alanyaspor maçında hiç olmayacak bir yenilgi aldık. İstanbul'da Beşiktaş, Fenerbahçe ve Başakşehir ile berabere kaldık. Derbilerde deplasmanda alınan bir puan iyi gibi gözükse de bizim takımımız öyle iyi bir kadro kalitesine sahip ki bir puana üzülür noktadayız. Şu an sadece Akhisar maçına konsantre olmuş durumdayız. Geçmişten aldığımız dersle önümüze bakıyoruz. Camiamız kenetlenirse, taraftarımız desteğini esirgemezse bu takım, herkesin yüzünü güldürecektir” dedi.

ALTYAPIDAN GELENLER ARTACAK

Bordo-mavili kulübün altyapısında Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür gibi kaliteli oyuncular yer aldığını vurgulayan Gökhan Saral, “Daha sağlıklı bir şekilde geleceğimizi emanet edecek çocuklarımızı ortaya çıkaracağız. Trabzonspor'un iyi bir takımı var. Bu takımda artık yeni genç oyucular da fırsat bulacak” değerlendirmesinde bulundu. Saral, altyapıdan Ebrar Cumur'un da A takıma alındığını dile getirerek, “Yetenekli ve umut vadeden bir evladımız. İlerleyen dönemde altyapıdan gelen bu tarz genç yeteneklerin sayısının arttığını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.


Fırtına'da Burak Yılmaz sevinci

Ligde pazar günü sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile karşılaşacak Trabzonspor'da, Burak Yılmaz'ın forma giyme olasılığının yüksek olduğu bildirildi. Milli takımın, Finlandiya maçı kadrosundan kasığındaki ağrı nedeniyle çıkartılan tecrübeli golcünün, takımdan ayrı olarak bireysel antrenmanlar gerçekleştirdiği ve durumunun iyiye gittiği vurgulandı. Nijerya Milli Takımı'nda sakatlanan Onazi'ye kas yaralanması teşhisi konulduğu ve maça yetişmesinin beklendiği kaydedildi. Slovakya'nın, İskoçya ile oynadığı maçta sakatlanın Kucka'da ise adale yırtığı bulunduğu ve ancak ligin 10. haftasındaki Galatasaray derbisinde forma giyebileceği ifade edildi.


#Trabzonspor
#Burak Yılmaz
7 yıl önce