|

Durica'nın sağlık durumu belli oldu

Alanyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Trabzonspor'un tecrübeli savunmacısı Durica'nın sol diz dış yan bağında ikinci derece yaralanma tespit edildiği belirtildi.

Yeni Şafak
09:02 - 21/02/2017 Salı
Güncelleme: 09:19 - 21/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Alanyapor karşılaşmasını sedye ile terk eden Durica bu sezon bordo-mavili takımda çıktığı 25 mücadelenin 24'üne ilk 11'de başladı.
Alanyapor karşılaşmasını sedye ile terk eden Durica bu sezon bordo-mavili takımda çıktığı 25 mücadelenin 24'üne ilk 11'de başladı.

Bordo-mavili takımın değişilmezlerinden olan Jan Durica, maçın 14. dakikasında yerini Mustafa Akbaş'a bıraktı. Slovak oyuncu, 11. dakikada Vagner Love ile girdiği pozisyonda topun üzerine ters basarak yerde kaldı. Sedye ile sahayı terk eden 35 yaşındaki oyuncunun dizinin dış yan bağlarında kopma şüphesinin olduğu belirtilirken çekilecek MR sonucunda durumunun netlik kazanacağı kaydedildi.



Trabzonspor açıklama yaptı

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden Durica'nın sağlık durumu hakkında yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;



"Aytemiz Alanyaspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Jan Durica'nın çekilen MR sonucunda sol diz dış yan bağında ikinci derece yaralanma tespit edilmiş olup, tedavisine başlanmıştır" denildi.



3-5 hafta sahalardan uzak kalacağı ifade edilen Durica maç sonu ayağının görüntüsünü paylaştı ve desteklerinden dolay taraftarlara teşekkür etti.











#Trabzonspor
#Jan Durica
7 yıl önce