|

Dzemaili: Galatasaray'da kalmak istiyorum

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. İsviçreli yıldız, 'Takımda kalmak istiyorum' dedi.

Yeni Şafak
14:54 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 15:29 - 27/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Danimarka kampında konuşan Dzemaili takımda kalmak istediğini açıkladı.
Danimarka kampında konuşan Dzemaili takımda kalmak istediğini açıkladı.

Galatasaray'ın tecrübeli ismi Blerim Dzemaili, sarı kırmızılı takımın Danimarka kampında basın toplantısı düzenledi.



Tecrübeli oyuncunun açıklamaları şöyle.




  • Galatasaray'a döndüğüm için çok mutluyum. Galatasaray'ın büyük bir kulüp olduğunu düşünüyorum. 1 yıl daha kontratım var ve burada kalmak istiyorum. Kontrat yenileme konusunda yönetimle konuşup burada kalmak istiyorum.
  • Hücuma yakın bölgede oynayabiliyorum. İhtiyaç olursa orada oynayabilirim ama en iyi oynadığım yer defansif orta saha, ön libero bölgesi. Hocam benden o bölgede daha fazla verim alabilir.
  • Geçen sene İtalya'da güzel bir sezon geçirdim. EURO 2016'da da İsviçre ile güzel bir turnuva geçirdim. Böyle bir performanstan sonra teklifler geldi, bu normal. Benim önceliği Galatasaray, burada sözleşmemi uzatıp kalmak istiyorum.
  • İstanbul'da olmayınca, o an orada ne olduğunu bilmeyince gazeteden takip ediyorsunuz. Buraya gelmeden önce 3-4 gün İstanbul'da kaldım, durum eskisi gibi gayet normal. Bunu aileme de güzel bir şekilde anlatacağım.
  • Gittiğim zamanki Galatasaray ile şimdiki Galatasaray çok farklı. İki farklı Galatasaray buldum diyebilirim. Farklı bir hoca var, takım daha çok birbirine yakın durumda Hocamız da bizimle ilgilenen, iyi iletişimi olan farklı bir hoca.
  • Oynamak bir oyuncu için fiziksel ve mental olarak çok önemlidir. Ben de geçen sene hep oynadım. Burada ayrılırken beni istemeyen bir hoca vardı. Şimdi farklı bir hoca var ve kendimi ona gösterip, ispatlamam gerekir. Yeni bir hocanın şüphesiz etkisi olacaktır.


#Galatasaray
#Blerim Dzemaili
8 yıl önce