|

Emre Belözoğlu: Bülent Korkmaz'la dalga geçerdim

Başakşehir ile sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Emre Belözoğlu kendisine iyi baktığını söyledi. Tecrübeli futbolcu, 20 yaşındayken Bülent Korkmaz ile dalga geçtiğini ancak şimdi kendisinin de öyle davrandığını ifade etti.

Yeni Şafak
09:52 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 11:49 - 22/02/2017 Çarşamba
Diğer
36 yaşındaki futbolcu Başakşehir formasıyla bu sezon 21 resmi maça çıkarken 4 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.
36 yaşındaki futbolcu Başakşehir formasıyla bu sezon 21 resmi maça çıkarken 4 gol attı, 4 de asist yapma başarısı gösterdi.

Emre Belözoğlu 1 yıl daha futbol oynama kararı verdi ve Başakşehir'le kontratını uzattı. Milli futbolcu turuncu-lacivertlilerle yenilediği sözleşme süreci hakkında açıklamalarda bulundu.



NTV Spor'a konuşan Belözoğlu, idmandan sonra başkanımız 'Futbol oynamayı düşünüyor musun?' diye sordu. Ben de '1 sene daha oynamayı düşünüyorum' yanıtını verdim. Sonra aşağıya inip imzayı attım" dedi.



Herkesin hayalini kurmuş olduğu mesleği elde edemediğini söyleyen 36 yaşındaki futbolcu bu anlamda şanslı olduğunu ifade etti. Futbolu çok sevdiğinden bahseden Belözoğlu şöyle devam etti;



"Tatilde bile oğlumla futbol oynuyorum
"

  • "Böyle bir kariyer nasip ettiği için Allah'a şükrediyorum. Kulübüm 1 yıl daha sözleşmemi uzattı. Ne kadar futbol için yaşadığımızı irdelemeniz gereken bir dönemdeyim. Ben futbolu çok seviyorum. Tatilde bile oğlumla futbol oynuyorum. Oğlum futbol topunu görünce 11-12 yaşında ne hissediyorsam aynı heyecanı hissediyorum."

"Şimdi ben de Bülent Korkmaz gibiyim"

Kendisine iyi baktığını ifade eden tecrübeli orta saha, "20 yaşındayken Bülent Korkmaz ile dalga geçerdim. Saat '22:00'de uyunur mu' diye. Ancak şimdi 36 yaşında aynı şeyi ben de yapmaya çalışıyorum" dedi.














#Emre Belözoğlu
#Başakşehir
7 yıl önce