|

Emre Çolak Barcelona'yı boş geçmedi

Deportivo forması giyen Emre Çolak, Barcelona karşısında skoru 2-2'ye getiren golü attı. Emre Çolak'ın gollerine ise Messi iki golle yanıt vererek, skoru 4-2'ye getirdi. Bu skorla Deportivo La Coruna'nın ligden düşmesi kesinleşti.

Yeni Şafak
23:19 - 29/04/2018 Pazar
Güncelleme: 23:36 - 29/04/2018 Pazar
Yeni Şafak
​Deportivo La Coruna forması giyen Emre Çolak, Barcelona'ya dakika 64'te gol attı.
​Deportivo La Coruna forması giyen Emre Çolak, Barcelona'ya dakika 64'te gol attı.

Deportivo La Coruna forması giyen Emre Çolak, Barcelona'ya dakika 64'te gol attı. Çolak'ın golüyle 2-2'ye gelen skoru dakika 82 ve 85'te Messi değiştirdi.

Barcelona'ya 4-2 kaybeden Deportivo'nun ligden düşmesi kesinleşti.


Emre Çolak 1 milyon euroya serbest kalacak

Emre Çolak Galatasaray ile sözleşmesi sona erdikten sonra İspanyol Kulübü Deportivo ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. İspanyol Kulübü Emre Çolak'ın sözleşmesine 20 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi koydurmuştu.

İspanyol kulübü ile ilk sezonda 36 maçta 3 gol atan ve 7 asist yapan Emre Çolak bir çok takımın transfer listesine girmişti. Hatta Sevilla ve Valencia gibi kulüpler Deportivo'nun kapısını 8 milyon Euro'dan çalmış ve olumsuz yanıt almıştı.

Deportivo'da sezon sonu Emre Çolak'ın ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Çünkü 26 yaşındaki orta sahanın sözleşmesinde Deportivo küme düşerse 1 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi bulunuyor.


#Emre Çolak
#Gol
#Barcelona
6 yıl önce