|

Emre Mor, Ronaldo ile arasında geçen diyaloğu anlattı

Milli futbolcu Emre Mor, Borussia Dortmund-Real Madrid karşılaşmasında Cristiano Ronaldo ile aralarında geçen diyalogları anlattı. 19 yaşındaki genç yıldız Barnebeu'da oynanacak karşılaşmada forma için Ronaldo'dan söz aldığını söyledi.

Yeni Şafak
09:00 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:51 - 1/10/2016 Cumartesi
Diğer
Milli futbolcu Emre Mor, Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Cristiano Ronaldo ile maç sonu yaptıkları kısa sohbetin detaylarını anlattı.
Milli futbolcu Emre Mor, Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Cristiano Ronaldo ile maç sonu yaptıkları kısa sohbetin detaylarını anlattı.

Borussia Dortmund forması giyen Emre Mor'un, Real Madrdid'le oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sonrası Cristiano Ronaldo ile görüntüsü büyük ilgi çekmişti. 19 yaşındaki milli futbolcu, Portekizli yıldız Ronaldo ile saha içerisinde arasında geçen diyaloğun detaylarını anlattı.



NTV Spor'a konuşan Emre Mor'un açıklamaları şöyle;



  • "Futbola başladığım yıllarda idolüm Cristiano Ronaldo'ydu. Dolayısıyla ona karşı oynamak benim açımdan biraz garip oldu. Televizyondan izlediğiniz, fotoğraflarını gördüğünüz birine karşı oynamak çok tuhaf bir duyguydu. Hayallerimi gerçekleştirdim. Ona karşı oynadığım için çok gururluyum. Maçın ardından Ronaldo'dan formasını istedim. Ancak formayı başka birine vermek için sözleştiğini söyledi. Santiago Bernabeu'daki maçta formasını vereceği konusunda bana söz verdi. Ben de kendisine 5 yaşından bu yana büyük bir hayranı olduğumu söyledim."
Emre Mor, sosyal medya hesabından Ronaldo ile karşılaşma sonrası çekilmiş fotoğrafını paylaşarak, "Hayal kurma. Hayalini yaşa. Bana her gün sağladığın motivasyon için teşekkür ederim Cristiano." açıklamasında bulunmuştu.



"Kendimi Türk olarak hissettiğim için Türkiye Milli Takımı'nı seçtim"

Öte yandan kendisini Türk olarak hissettiği için tercihini ay-yıldızlı ekipten yana kullandığını belirten Emre Mor "Kendimi bir Türk olarak hissettiğim için Türk Milli Takımı'nı tercih ettim. Bununla birlikte Türkiye, beni kadrosunda görmek konusunda Danimarka'dan daha istekliydi. Milli formayla sahaya ilk çıktığımda harika duygular yaşadım. İkinci yarıda oyuna girmiştim ve taraftarlar benim için tezahürat yapıyordu. Bununla birlikte Avrupa Şampiyonası'nda ülkem adına oynamak çok gurur verici şeylerden biriydi" ifadelerini kullandı.






"Fatih Terim'i çok seviyorum"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile aralarında sıcak bir iletişimin olduğunu dile getiren Emre "Fatih Terim çok iyi bir teknik direktör. Beni çok seviyor, ben de onu çok seviyorum. Beni Milli Takım'a almasından ve onunla birlikte çalışmaktan ötürü çok mutluyum" ifadesini kullandı.



Video: Emre Mor Ronaldo'yla ne konuştuklarını anlattı
















#Emre Mor
#Cristiano Ronaldo
#Borussia Dortmund
8 yıl önce