|

Emre Mor'u 3 Avrupa kulübü istiyor

A Milli Takımımızın genç yıldızı Emre Mor'a 3 kulüp talip oldu. Kiralık olarak gönderileceği konuşulan Emre Mor için Liverpool, Southampton ve Real Sociedad'ın kiralama teklifi yaptığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
16:14 - 18/06/2017 الأحد
Güncelleme: 16:44 - 18/06/2017 الأحد
Yeni Şafak
Emre Mor, Borussia Dortmund formasıyla 19 resmi maça çıkarken 1 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.
Emre Mor, Borussia Dortmund formasıyla 19 resmi maça çıkarken 1 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

A Milli Takım'da gösterdiği performansın ardından Borussia Dortmund'a transfer olan Emre Mor'un yaz döneminde takımdan ayrılacağı belirtiliyor.

Alman temsilcisinin yeni teknik direktörü Peter Bosz'un vereceği rapora göre takımda kalıp kalmayacağı netlik kazanacak olan futbolcunun Liverpool, Southampton ve Real Sociedad'ın gündeminde olduğu belirtildi.

İngiliz basınında çıkan haberlerde Emre Mor'a Liverpool hocası Klopp'un yakın ilgi gösterdiği aktarılırken Southampton'ın da oyuncunun durumunu takip ettiği belirtildi. Bunların yanı sıra İspanyol basını ise Real Socieadad'ın genç futbolcunun transferi için bilgi istediğini yazdı.


Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan, önceki günlerde TRT Spor'da genç futbolcunun transferine yönelik önemli mesajlar vermişti. Özcan oyuncusunun kiralık transferi için yeni teknik direktör Peter Bosz'un izin verdiğini ifade etmiş ve önemli mesajlar vermişti.

  • "İspanya ve İngiltere'den bize ve kulübe teklifler geldi. Türkiye'den de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ilgileniyor, ancak 3'ü de teklif yapmadı. Bizim kararımızı bekliyorlar. 3'ünün de düşüncesi Emre'yi kiralamak, zaten bonservisini ödemeleri mümkün değil. Emre'nin sürekli oynayacağı bir takımda olmasını ve oyununu geliştirmesini istiyoruz. Bu yüzden önceliğimiz para değil. Dortmund'da bu gerçekleşirse, kalır. Aksi durum başka takıma gitmesi iyi olur."


#Emre Mor
#Liverpool
#Real Socieadad
٪d سنوات قبل