|

Emre Mor'un 'snapchat' paylaşımı olay çıkardı

A Milli Takım'ın yeni yıldızı Emre Mor, snapchat hesabından ilginç bir transfer paylaşımında bulundu. Alman basınında çıkan 'Emre Mor 1 milyon euroya Borussia Dortmund'a gidiyor' iddialarına gülerek yanıt veren Mor, bonservisi hakkında çıkan iddiaların gerçeği yansıtmadığını anlatan bir paylaşım yaptı.

Yeni Şafak
11:30 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 14:24 - 19/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Emre Mor, Türkiye-Karadağ maçında gösterdiği performansla tüm futbol otoritelerinin tam notunu aldı.
Emre Mor, Türkiye-Karadağ maçında gösterdiği performansla tüm futbol otoritelerinin tam notunu aldı.

A Milli Takım formasını ilk kez dün akşam Karadağ maçında giyen ve gösterdiği performansla futbolseverlerin beğenisini kazanan Eme Mor, transferiyle de gündemin bir numarası konumunda.



Önceki günlerde Alman basınından Bild'in iddiasına göre Emre Mor, Borussia Dortmund'a 1 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Ancak milli yıldız bu iddiayı snapchat hesabından paylaştığı bir fotoğrafla yalanladı. Emre Mor, transferi için 1 milyon euro rakamını haberin yazdığı gazetenin üstüne yazdı. Rakamın yanına da gülücük emojisi koyan 18 yaşındaki futbolcu hem transferi yalanlamış oldu hemde kendisi için biçilen bonservis değerini alaya aldı.



İşte Emre Mor'un paylaştığı o fotoğraf;








Emre Mor Danimarkalıları üzdü

Danimarka'nın Nordsjaelland takımında forma giyen ve ilk defa Karadağ karşısında A Milli olan 18 yaşındaki Emre Mor herkesi kendine hayran bıraktı. Emre'nin performansı Danimarka'da ise üzüntüyle karşılandı. Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanan Emre Mor'un bu performansı kendisini isteyen Danimarkalıları üzerken genç yıldızın harika performansı manşetlere taşındı.









#Emre Mor
#Türkiye
#Borussia Dortmund
8 yıl önce