|

Emre: Önce öldürmeye çalıştılar...

Mudanya feribotunda Beşiktaş formalı kişilerin saldırısına uğrayan Fenerbahçe futbolcusu Emre Belözoğlu, “Arabamın yanına gelip küfür etmeye başladılar. 'Anamı eşimi tanıyor musun da sövüyorsun' dedim. Kavga çıktı. Trabzon'da öldürmeye çalışmışlardı, yetmedi” dedi.

Yeni Şafak
10:47 - 15/05/2015 Cuma
Güncelleme: 07:50 - 15/05/2015 Cuma
Diğer

Bacanağı Mustafa Çetinkaya'nın mobilya mağazasının açılışına katılmak üzere G.Saraylı eski futbolcu Orhan Ak ile birlikte Bursa'ya giden Belözoğlu, Eskihisar'dan Yalova feribotuna bindiği sırada bir grup Beşiktaşlı taraftarın saldırısına uğradı. Kendisine saldıranlardan şikayetçi olan Emre Belözoğlu bir süre jandarma karakolunda ifade verdi. Uzun süren ifadenin ardından Belözoğlu, Bursa'ya gitmekten vazgeçerek İstanbul'a döndü.



Saldırıyı ufak sıyrıklarla atlatan Belözoğlu yaşadıklarını Hürriyet'e anlattı. İşte Belözoğlu'nun ağzından feribottaki saldırı:



'1 kişiydiler, 6 kişi oldular'

"Feribotta Beşiktaşlıların olduğunu bilmiyordum. Bindikten sonra sesler gelmeye başladı. Küfürler duydum. Önce 1 kişiydi. Sonra 6 kişi oldu bir anda. Arabanın Sun Roof'u açık olduğu için sesleri ve küfürleri çok net işittim. Arabadan indim ve 'Sen benim anamı, eşimi tanıyor musun da küfrediyorsun' dedim. O anda bir arbede oldu. Kavga çıktı. Bizi önce Trabzon'da öldürmeye çalıştılar. Bu yetmedi. Şimdi de linç etmeye kalkıştılar."



'Beşiktaşlı yönetici aradı'

Belözoğlu, "Tüm bu olanların üzerine hala bir yönetici çıkıyor ve açıklama yapıyor. O kişiye rağmen birçok Beşiktaşlı yönetici beni aradı. 'Geçmiş olsun' dediler. Bu çok önemliydi.Fenerbahçe ne kadar büyük bir kulüpmüş. Bu camia ne kadar güçlüymüş. Bu yaşadıklarımdan sonra çok daha iyi anlıyorum. Bu kulübe birçok şey yapıyorlar ama ne olursa olsun asla yıkamıyorlar. Bize daha önce silahla saldıranların yanına bu yaptıkları kar kaldı. Ama Fenerbahçe sonsuza kadar ayakta kalacak. Tüm yaşananlara rağmen gördüğünüz gibi dimdik ayaktayız" ifadelerini kullandı.


#Fenerbahçe
#Emre Belözoğluna saldırı anı
#Orhan Ak
#Beşiktaş
9 yıl önce