|

Erman Toroğlu: Oğuzhan'ı satalım

Ünlü yorumcu Erman Toroğlu, Beşiktaş'ın Alanyaspor'la oynadığı mücadelenin ilk yarısını yorumladı. Toroğlu, Oğuzhan'ın oyununu överken milli futbolcu için 'Sosa'dan daha kabiliyetli bir futbolcu. Böyle oynamaya devam etsin, satalım. Yenilerine bakalım' dedi.

Yeni Şafak
22:38 - 20/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 22:52 - 20/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Erman Toroğlu'nun Beşiktaş-Alanyaspor maçının devre arasında yaptığı açıklamalarla siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti.
Erman Toroğlu'nun Beşiktaş-Alanyaspor maçının devre arasında yaptığı açıklamalarla siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti.

İşte Erman Toroğlu'nun A Spor'da yaptığı açıklamalar;



  • ''Oğuzhan'ın attığı gol Sosa'yı 4'e katlar. Ancak Oğuzhan istikrarlı olur mu bilemem. Halı sahada atılacak golü attı. İnanılmaz bir gol attı. Sosa'dan az kabiliyetli bir adam değil, çok daha kabiliyetli bir adam. Çok para kazanacak, kazandıracak bir adam. İnşaallah oynasın İngiltere'ye gitsin, satalım. Yenilerine bakalım. Giden gitti. Şenol Güneş'e de söylüyorum artık gidenin arkasından bakmayalım yenilere bakalım. ''
  • ''Şenol Güneş, Beck'i oynatıyor. Gökhan Gönül'ü oynatmıyor. Gökhan hazır olmadığından değil. Gökhan Gönül ne zaman hazır olacak. Onun Beşiktaş'a geleceği 3.5 ay önceden belliydi. Şenol Güneş televizyonda demedi mi, 'ben stoper istedim sağ bek, sol bek aldılar' diye. ''


Erman Toroğlu'nun yaptığı açıklamalar siyah beyazlı taraftarların tepkisini çekti. Oğuzhan Özyakup'un satılmasının söz konusu olmayacağını ifade eden taraftarlar Toroğlu'na tepki mesajları attı.







#Erman Toroğlu
#Beşiktaş
#Oğuzhan Özyakup
8 yıl önce