|

Erol Erdal Alkan'ı Abdullah Ercan tavsiye etmiş

A Milli Takım kadrosuna çağrılmasıyla tartışmalara sebep olan Erol Erdal Kalkan'ı Lucescu'ya, Ümit Milli Takım Teknik Direktörü olan Abdullah Ercan'ın önerdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
12:32 - 14/11/2017 Salı
Güncelleme: 12:57 - 14/11/2017 Salı
Diğer
Erol Alkan'ın takımı ligde en çok gol yiyen ekip konumunda.
Erol Alkan'ın takımı ligde en çok gol yiyen ekip konumunda.

Hollanda'da Dordrecht forması giyen Erol Erdal Alkan'ın A Milli Takım'a çağrılması sonrası oyuncuyla ilgili tartışmalar sürerken, flaş bir iddia ortaya atıldı.

Habertürk'te yer alan habere göre Mirea Lucescu'ya genç oyuncuyu tavsiye eden isim Ümit Milli Takım Teknik Direktörü olan Abdullah Ercan olduğu belirtildi.

"Lucescu tercihini Erol'dan yana kullandı"

Ercan'ın, "Bazı futbolcularla ilgili olarak Lucescu'ya bilgi verdim. Bu futbolcuların arasında Erol Erdal da vardı. Lucescu elindeki isimler arasında tercihini Erol'dan yana kullandı" dediği ortaya çıktı.

Yollar ayrılabilir

Lucescu'nun yardımcılarından olan Kerem Yavaş'ın da olayların gelişiminden haberdar olduğu medyaya yansıdı. Bu durumun ardından bir süre bekleneceği, Abdullah Ercan ve Kerem Yavaş'la birlikte bazı kişilerin detaylı ifadelerinin alınacağı ifade ediliyor. Sonrasında ise genç teknik adamlarla yolların ayrılabileceği belirtiliyor.

  • Olayda menajerlerin de etkisi olduğu konuşulurken, federasyonun olayı incelemeye aldığı aktarıldı.
Erol Erdal Alkan kısaca kimdir?

23 yaşındaki Erol Alkan Hollanda doğumlu. Annesi Surinamlı babası Türk olan genç futbolcu ülkemizde de daha önce forma giydi.Elazığspor'da oynayan Erol oradan Kocaeli Birlikspor'a ve ardından da Hatay'a transfer oldu. Şu an Dordrecht'te top koşturan Erol'un takımı 26 golle ligin en fazla gol yiyen ekibi konumunda.


#Mircea Lucescu
#Erol Erdal Alkan
6 yıl önce