|

Ersan İlyasova FETÖ'cü Kanter'den kurtuldu

Amerikan Basketbol Ligi takımlarından Philadelphia 76ers, Oklahoma City Thunder forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova'yı takasla kadrosuna kattı. Öte yandan bu transferle ilgili ilginç bir detay da ortaya çıktı. İlyasova'nın takımında forma giyen herkesi sosyal medyadan takip ettiği ancak FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'i takip etmediği belirtildi. İkili arasında bir yakınlık olmadığı ifade edilirken İlyasova'nın bu transferi, 'Kanter'den kurtuldu' şeklinde yorumlandı.

Yeni Şafak
11:51 - 2/11/2016 Çarşamba
Güncelleme: 13:26 - 2/11/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Milli basketbolcu Ersan İlyasova, sosyal medya hesaplarında NBA'de aynı takımda oynadığı ve FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'i takip listesine almadı.
Milli basketbolcu Ersan İlyasova, sosyal medya hesaplarında NBA'de aynı takımda oynadığı ve FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'i takip listesine almadı.

76ers'ın internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Jerami Grant'i Thunder'a gönderen kulüp, karşılığında Ersan İlyasova ve şartlı 1. tur draft hakkı aldı.



76ers, 29 yaşındaki Ersan'ın NBA'de oynayacağı 5. takım olacak. 2005 NBA draftında 36. sıradan Milwaukee Bucks tarafından seçilen Ersan, 2015-2016 sezonu öncesinde Detroit Pistons'a, aynı sezonun ortasında da Orlando Magic'e takas olmuştu.



Bu sezon öncesinde Thunder'a takas edilen forvet oyuncusu, NBA kariyerinde maç başına 10,6 sayı ve 6 ribaunt üretti.










Herkesi takip etti onu etmedi


NBA'deki temsilcilerimizden Ersan İlyasova'nın Philadelphia 76ers'a transferinin ardından bir detay gözlerden kaçmadı. Milli basketbolcunun Oklahoma City Thunder forması giyen ve FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Enes Kanter'i sosyal medya hesaplarında takip listesine almadığı ortaya çıktı. Oklahoma'da oynadığı tüm basketbolcuları takip listesine ekleyen başarılı basketbolcu Kanter'e ise bu listede yer vermedi.












#Ersan İlyasova
#NBA
#Philadelphia 76ers
7 yıl önce