|

Ersun Yanal, Salih Dursun'u istemedi

Trabzonspor'un geçen sezon başında Olcan Adın'ın Galatasaray'a transferi karşılığında 2 yıllığına kadrosuna kattığı Salih Dursun takım arkadaşlarına veda etti. Bordo mavililerle anlaşma sağlayan teknik direktör Ersun Yanal'ın Salih'in kalmaması yönünde rapor verdiği ifade edildi.

Yeni Şafak
09:16 - 17/05/2016 Salı
Güncelleme: 07:36 - 17/05/2016 Salı
Yeni Şafak
Ersun Yanal (Trabzonspor Teknik Direktörü)
Ersun Yanal (Trabzonspor Teknik Direktörü)

Trabzon ile olan kiralık sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Salih Dursun'un cezalı olduğu için Kasımpaşa maçı öncesi izin aldığı öğrenildi.



24 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin uzatılması beklenmezken oyuncunun da arkadaşlarıyla vedalaşmaya başladığı belirtildi. Salih Dursun için Galatasaray 1.8 milyon euro para istemiş, bunun üzerine görüşmeler durdurulmuştu.



Bu gelişme doğrultusunda Salih Dursun'un Galatasaray'a geri döneceği aktarıldı. 24 yaşındaki futbolcunun sarı kırmızılılarla sözleşmesi 2018 yılında sona eriyor.



Ersun Yanal'ın raporu olumsuz

Trabzonspor ile görüşmelere başladığı KAP'a bildirilen Ersun Yanal'ın yeni sezonun takımını belirlemek için yönetime bir rapor sunduğu ve bu raporda da Salih Dursun'un olmadığı belirtildi. Önümüzdeki günlerde Trabzon'a giderek takımla ilgili detaylı bilgiler alması beklenen Yanal'ın takıma yapılacak transferlerle alakalı da geniş bir rapor hazırlayacağı ifade edildi.



Salih Dursun'un sembol bir isim haline geldiğini belirten bazı Trabzonlu yöneticilerin oyuncunun transfer edilmesini isterken Yanal'ın buna karşı çıktığı aktarıldı. Başarılı çalıştırıcının, 'mali yapımız zaten bozuk, bu şekilde bir transfer politikası izleyemeyiz' dediği öğrenildi.







#Trabzonspor
#Ersun Yanal
#Salih Dursun
8 yıl önce