|

Eurobasket 2017 maç programı belli oldu

Türkiye Basketbol Federasyonu'nun internet sitesinde Eurobasket 2017'nin maç programı hakkında açıklama yapıldı. 31 Ağustos-17 Eylül 2017 tarihlerinde düzenlenecek şampiyonada D Grubu'nda Büyük Britanya, Rusya, Sırbistan, Letonya ve Belçika ile mücadele edecek A Milli Takım, ilk maçını 1 Eylül Cuma günü Rusya ile yapacak.

Yeni Şafak
11:09 - 24/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:28 - 24/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak
A Milli Takımımız turnuvadaki ilk maçında 1 Eylül Cuma günü Rusya ile karşılaşacak.
A Milli Takımımız turnuvadaki ilk maçında 1 Eylül Cuma günü Rusya ile karşılaşacak.

Türkiye Basketbol Federasyonu, 31 Ağustos – 17 Eylül tarihleri arasında ülkemizin bir grup ve final karşılaşmalarına ev sahipliği yapacağı Eurobasket 2017'nin maç programını açıkladı.



D Grubu'nda yer alacak olan Ay Yıldızlılarımız, Büyük Britanya, Rusya, Sırbistan, Letonya ve Belçika ile karşı karşıya gelecek. 31 Ağustos Perşembe günü oynanacak karşılaşmalarla şampiyonaya start verilecek ve A Milli Takımımız turnuvadaki ilk maçında 1 Eylül Cuma günü Rusya ile karşılaşacak.



2 Eylül Cumartesi günü Büyük Britanya ile karşı karşıya gelecek olan Ay Yıldızlılarımız, 3 Eylül Pazar gününü ise maç yapmadan geçecek.



4 Eylül Pazartesi günü, D Grubu'ndaki üçüncü maçında Sırbistan ile karşılaşacak millilerimiz, 5 Eylül Salı günü de Belçika ile karşı karşıya gelecek. 6 Eylül Çarşamba gününü dinlenerek geçirecek 12 Dev Adam, grubundaki son maçında 7 Eylül Perşembe günü Letonya ile karşılaşacak.







#TBF
#A Milli Basketbol Takımı
7 yıl önce