|

Fabregas iddiası

Ara transfer döneminde orta saha hattına transfer yapmasına kesin gözüyle bakılan Fenerbahçe'nin, Chelsea'nin yıldız futbolcusu Cesc Fabregas'ı gündemine aldığı belirtildi.

Yeni Şafak
09:34 - 25/10/2016 Salı
Güncelleme: 09:49 - 25/10/2016 Salı
Yeni Şafak
29 yaşındaki İspanyol oyuncu, bu sezon Chelsea forması altında şu ana kadar sadece 3'ü ilk 11'de olmak üzere 6 maçta görev aldı ve 2 gol atıp, 2 de asist yaptı.
29 yaşındaki İspanyol oyuncu, bu sezon Chelsea forması altında şu ana kadar sadece 3'ü ilk 11'de olmak üzere 6 maçta görev aldı ve 2 gol atıp, 2 de asist yaptı.

İngiliz basınında yer alan haberlerde, Fenerbahçe'nin Chelsea'de forma giyen İspanyol oyuncuyu devre arasında satın alma opsiyonlu olarak kiralayacağı iddia edilirken, bu transferde en büyük rakibin Milan olduğu ileri sürüldü.



Goal.com İngiltere muhabirinin ulaştığı bilgilere göre; sezona sıkıntılı bir başlangıç yapan sarı-lacivertli kulüpte, başkan Aziz Yıldırım ara transfer döneminde yapacağı flaş bir transferle üzerindeki baskıları azaltmak istiyor. Bu doğrultuda harekete geçen ve Chelsea'den ayrılması beklenen Fabregas'ın durumunu yakın takip altına alan Fenerbahçe, ara transfer döneminde İngiliz kulübünün kapısını satın alma opsiyonuyla birlikte kiralama teklifiyle çalmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe'nin bu transferdeki en ciddi rakibi ise bir süredir oyuncuyla yakından ilgilenen İtalyan devi Milan.



Fabragas ayrılmak istiyor

Chelsea'nin hocası Antonio Conte, Kante ve Matic'in gölgesinde kalan Fabregas'ın çalışmalarından memnun olduğunu ve oyuncusunun satılık olmadığını dile getirse de, yıldız futbolcunun düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği biliniyor.



2011 yılında Arsenal'den 34 milyon Euro'ya Barcelona'ya transfer olan İspanyol futbolcu, 2014 yılında 33 milyon Euro bedelle yeniden Ada'nın yolunu tutup, bir diğer Londra ekibi Chelsea'yle sözleşme imzalamıştı.




-














#Cesc Fabregas
#Fenerbahçe
#Chelsea
8 yıl önce