|

Fatih Akyel Nazilli Belediyespor'da

2. Lig ekiplerinden Nazilli Belediyespor, teknik direktör Fatih Akyel'le anlaşmaya vardı. İki yıllık sözleşmeye imza atan Akyel, "Hedefleri olan biri olarak buraya geldiğim için çok mutluyum. Burada çalışmaktan dolayı büyük gurur duyacağım" dedi.

Yeni Şafak
10:44 - 2/06/2017 Cuma
Güncelleme: 11:26 - 2/06/2017 Cuma
IHA
Fatih Akyel daha önce Kocaeli Birlikspor'u çalıştırmıştı.
Fatih Akyel daha önce Kocaeli Birlikspor'u çalıştırmıştı.

Geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Akyel ile anlaşmada pürüz yaşayan Nazilli Belediyespor yönetimi, Nazilli Belediye Başkanı ve Nazilli Belediyespor Onursal başkanı Haluk Alıcık’ın makamında yapılan sözleşme ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önceden Akyel’e yıllık 350 bin TL teklif eden ancak bazı sorunlar nedeniyle anlaşamayan her iki taraf hızlı transfere girerek gözü şimdi TFF 1. Lige dikti.

"Transferlere hemen başladık"

Nazilli Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu vurgulayan Fatih Akyel, "Başkan ve yöneticilerimiz çok istekliydi. Bu camia çok büyük ve hedefleri olan bir camia. Ben de hedefleri olan biri olarak buraya geldiğim için çok mutluyum. Burada çalışmaktan dolayı büyük gurur duyacağım. Hep beraber hedeflerimiz doğrultusunda bu takımı başarılı şekilde üst lige çıkartacağız. Transferlere hemen başladık ve takımımız için en iyiyi bularak renklerimize bağlayacağız" şeklinde konuştu.


#Fatih Akyel
#Nazilli Belediyespor
7 yıl önce