|

Fatih Terim ile Mehmet Topal arasında güldüren diyalog

Ukrayna maçı öncesi basının karşısına geçen milli futbolcu Mehmet Topal'a sorulan bir soruya Fatih Terim'in verdiği cevap güldürdü.

Yeni Şafak
17:40 - 5/10/2016 Çarşamba
Güncelleme: 18:11 - 5/10/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Fatih Terim ile Mehmet Topal arasındaki diyalog salondakileri kahkahaya boğdu.
Fatih Terim ile Mehmet Topal arasındaki diyalog salondakileri kahkahaya boğdu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve A Milli Takım Kaptanı Mehmet Topal, Ukrayna ve İzlanda ile oynanacak Dünya Kupası Elemeleri mücadeleleri öncesinde basının karşısına çıktı.



Bir basın mensubunun Mehmet Topal'a "Hangi mevkide oynamak istiyorsun?" sorusuna, Hocam burada olduğu için cevap vermek kolay değil" karşılığını verdi. Fatih Terim lafa girerek espriyle karışık "Söyle rahat et, oraya koyalım" demesi üzerine salonda kahkaha koptu. Daha sonra Topal "Mevki seçme hakkımız bulunmuyor. Hocamız nerede görev verirse orada mücadele ediyoruz" cevabını verdi.



Milli Takım'ın tecrübeli orta saha oyuncusu kadro dışı kalanlarla ilgili ise "Takım adına konuşacak olursam bizi kötü etkiliyor diyebilirim" ifadelerini kullandı.



Topal, yarın oynanacak Ukrayna maçı için şöyle konuştu;



  • "Yarın çok koşan, iyi mücadele eden bir takıma karşı oynayacağız. Hedef önümüzdeki iki maçtan 6 puan almak. Hırvatistan gibi bir deplasmanda 1 puan aldık. Hocamızın dediği gibi yenemiyorsak yenilmemek için çabalıyoruz. Eğer Dünya Kupası'na gitmek istiyorsak hep beraber hareket etmemiz gerekiyor."



















#Fatih Terim
#Mehmet Topal
#Türkiye A Milli Futbol Takımı
8 yıl önce