|

Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrıldığını açıkladı

Yunan temsilcisi Panathinaikos'u çalıştıran teknik direktör Fatih Terim, görevinden ayrıldığını duyurdu.

09:44 - 17/05/2024 Cuma
Güncelleme: 10:00 - 17/05/2024 Cuma
Yeni Şafak
Fatih Terim
Fatih Terim

Aralık 2023'te Yunan ekibi Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, kulübüyle yollarını ayırdığını sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Terim, ayrılık açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


Geçtiğimiz Aralık ayından bu yana ekibimle birlikte var gücümüzle çalıştığımız Panathinaikos Futbol Kulübü'nde hedefimiz 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlamak, çok kıymetli Panathinaikos taraftarlarına 13 senedir kavuşamadıkları şampiyonluğu hep beraber yaşatmaktı. Dün akşam bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptığımız Sayın Başkan Alafouzos ile 2024-2025 sezonu için planlarımızın uyuşmadığı sonucuna vardık. Bu değerlendirme neticesinde, profesyonel ilişkimizin devam etmemesinde karar kılındı. Atina'da geçirdiğimiz altı ay boyunca bizi bağrına basan başta Panathinaikos taraftarlarına, Sayın Başkan Giannis Alafouzos'a, kulüp çalışanlarına ayrıca bana ve ekibime sevgi ve saygısını her fırsatta gösteren futbol kamuoyuna da çok teşekkür ediyorum. Panathinaikos kulübüne bundan sonraki süreçte en içten duygularımla başarılar diliyorum. Yeni yollar ve yolculukların uzak olmadığı zamanlarda görüşmek dileğiyle...


Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluk şansı kalmayan Panathinaikos'la yollarını ayıran tecrübeli teknik adam, takımının başında toplamda 26 maça çıktı. Bu müsabakaların 14'ünü kazanan Terim, 6'sında ise mağlup oldu. Deneyimli çalıştırıcının maç başı puan ortalaması 1.85.




#Fatih Terim
#Panathinaikos
#Yunanistan Süper Ligi
15 gün önce