|

F.Bahçe'de Volkan şoku

Belindeki ağrıları nedeniyle Gençlerbirliği maçında forma giyemeyen milli kaleciye bel fıtığı teşhisi konuldu. Ameliyat olacak tecrübeli eldiven Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde forma giyemeyecek.

Yeni Şafak ve
03:00 - 17/05/2016 Salı
Güncelleme: 01:59 - 17/05/2016 Salı
Yeni Şafak

Fenerbahçe'de kaleci Volkan Demirel şoku yaşanıyor. Belindeki ağrılar nedeniyle G.Birliği maçında forma giyemeyen tecrübeli kalecinin yapılan kontrollerinde fıtıklaşma ve sinire baskı teşhisi konuldu. Sağlık heyeti Volkan'ın ameliyat masasına yatmasına karar verdi. Kupa finalinde G.Saray karşısında forma giyemeyecek F.Bahçe kalecisinin sahalara dönmesi 1.5 ayı bulacak. Milli eldivenin yeni sezon hazırlıklarına yetişmesi bekleniyor. Belindeki ağrılar nedeniyle son maçlarda fedakarlık yaparak futbol hayatını riske attığı öğrenildi. Tecrübeli kaleci, Başakşehir maçında da iğneyle sahaya çıktığı öğrenilirken, belindeki ağrılarının hareket kabiliyetini sınırladığı belirtildi. Volkan Demirel, şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından ameliyat masasına yatma kararı aldı. Volkan, geçen yıl da fıtık nedeniyle iğne ve ozon tedavisi olmuştu.



MARKOVİC KUPA FİNALİNDE SAHADA


Uzun süren sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Markovic ise G.Saray ile oynanacak kupa fi-


nalinde sahada olacağı öğrenildi. Teknik direk-


tör Vitor Pereira'nın maç eksiği olan Sırp futbolcuyu son hafta Sivas karşısında kadroya alacağı, ilerleyen dakikalarda da görev vereceği öğrenildi. Portekizli hoca, Markovic'ten kupa finalinde ise daha fazla yararlanmayı planladığı gelen haberler arasında.



Pereira ile devam kararı


Sarı-lacivertli kulüpte, teknik direktör Vitor Pereiranın takımın başında kalması ağırlık kazandı. Yeni sezonda kadroya 8-9 takviye yapılması gerektiği, bu süreçte teknik heyet değişikliğinin de ek maliyet getireceğini düşünen yönetim, Pereira ile 1 yıl daha devam etme kararı aldığı öğrenildi. Portekizli teknik adam, önümüzdeki günlerde başkan Aziz Yıldırım ile biraraya gelerek yeni sezon plan-


laması ve transfer edilecek futbolcular hakkında bir değerlendirme yapacak. Yeni sezon kamp çalışmalarını dahi belirlediği öğrenilen Pereira, “Ben F.Bahçe'ye 2 yıllık proje için geldim. İlk yılımda ikinci oldum. Hedefim her zaman şampiyonluk. Şu anda ligi çok daha iyi tanıyorum. Seneye şampiyonluğu elde eden bir takım olacağız” dedi


#Volkan Demirel
#Fenerbahçe
#Ziraat Türkiye Kupası
8 yıl önce