|

FENER FOBİSİNE TESLİM

Gol düellosunda üç kez öne geçen Sarı-lacivertli takım, Kocaelispor'un inadını kıramadı ama Revivo istemeyerek Hasan'ın burnunu kırdı ve Fener bir deplasmanı daha kayıpla geçti.

Yeni Şafak
00:00 - 9/09/2001 Pazar
Güncelleme: 17:59 - 22/07/2016 Cuma
Yeni Şafak
Kocaeli 1 puanı kopardı


Şükrü Saracoğlu'nda yakaladığı başarılı grafiği dış saha maçlarında tutturamayan Fenerbahçe, Kocaelispor deplasmanında 2 puan bıraktı: 3-3. 13. dakikada Mert Meriç'le öne geçen Sarı-lacivertliler, Kocaelispor'un yeni transferi Ayew'in 18. dakikada gelen golüne engel olamadı: 1-1. F.Bahçe 40. dakikada bu kez Revivo ile skoru 2-1'e getirdi ancak 42'de Serdar'ın golü devrenin sonucunu belirledi: 2-2 İkinci yarıya da Mert Meriç'in golüyle önde başlayan Sarı-lacivertliler, Serdar'ın attığı golle bir kez daha beraberliğe düştü ve karşılaşma da 3-3 sona erdi.



STAT:

İzmit İsmetpaşa


HAKEMLER:

Musa Eryılmaz **, Timur Tekinarslan **, Koray Gencerler **



KOCAELİ:

Ahmet **, Faruk **, Engin ** (Dk.59 Iordanov *), Timko ***, Nuri **, Hasan ? (Dk. 4 Cem Sinan **), Kaan Dobra ***, Ayew **, Ayman **, Cihan Haspolatlı **, Serdar **



F.BAHÇE:

Rüştü **, Ogün ** (Dk.46 Ali Güneş *), Mustafa **, Mirkoviç **, Hakan ** (Dk.46 Yusuf *), Revivo ***, Ümit Özat **, Lazetiç **, Abdullah **, Andersson ** (Dk.76 Serhat *), Mert Meriç **



GOLLER:

Dk.13 ve 57 Mert Meriç, Dk. 18 Ayew, Dk. 40 Revivo, Dk. 42 ve 69 Serdar


SARI KART:

Nuri - Ogün, Mirkoviç



Denizli: Güzel maç oldu


YENİ transferlerden Hakan Bayraktar F.Bahçe formasıyla ilk kez onbirde sahaya çıkarken, Oktay, Ali Akdeniz ve Ceyhun ise yedek soyundu. Sakat olan Rapaiç ve Johnson ise kadroya alınmadı. Mustafa Denizli, Kocaeli maçından sonra yaptığı değerlendirmede "Güzel maç oldu, zoru başardık ancak kolay goller yedik" diye konuştu.



Oğuz Leverkusen'i izledi


F.BAHÇE'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerin-den B. Leverkusen'in Mönchengladbach ile oynadığı lig maçını izleyen Oğuz bugün Denizli'ye rapor verecek. Ayrıca Leverkusen yardımcı antrenörü de dün akşamki Kocaeli maçında F.Bahçe'yi izledi. Öte yandan başkan, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular bugün Balat'ta Koç müzesini gezecekler.


#Fenerbahçe
#Kocaelispor
#Revivo
23 yıl önce