|

Fenerbahçe-Atromitos maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe'nin 1-0'ın rövanşında Kadıköy'de Atromitos ile oynayacağı mücadele hangi kanaldan yayınlanacak? İşte cevabı...

Yeni Şafak
08:30 - 26/08/2015 Çarşamba
Güncelleme: 08:37 - 26/08/2015 Çarşamba
Diğer

Şampiyonlar Ligi'nden elenerek UEFA Avrupa Ligi'ne devam eden Fenerbahçe, 1-0'ın rövanşında evindeAtromitos'u ağırlayacak. Sarı-Lacivertliler'in, Kadıköy'de seyircisi önünde oynayacağı bu karşılaşmanın hangi kanaldan yayınlanacağı belli oldu.



27 Ağustos 2015'teki mücadele D-Smart 77. kanaldan yayınlanacak. Kanarya, bu turu geçmesi halinde UEFA Avrupa Ligi gruplarından mücadelesine devam edecek.



Van Persie Kadıköy'ü ayağa kaldıracak


Atromitos ve Çaykur Rizespor deplasmanlarında ağları sarsan Robin van Persie, gözünü perşembe akşamına çevirdi. Uçan Hollandalı, Atromitos ile oynanacak rövanşta Saracoğlu'ndaki ilk golünü atmaya kararlı. Van Persie, perşembe akşamı tribünlerin dolu olmasını beklediğini dile getirerek, “Eğer bu gerçekleşirse, benim motivasyonum da artar. Atromitos maçında golümü atıp, dolu tribünlerle kucaklaşmak istiyorum" ifadelerini kullandı.



Fenerbahçe açık ara favori


Fenerbahçe'nin Kadıköy'de oynayacağı Atromitos karşılaşmasının iddaa oranları da açıklandı. Sarı Lacivertliler'in kazanmasına 1.10, beraberliğe 5.50, Atromitos galibiyetine ise 9.00 oran verildi.


#fenerbahçe
#atromitos
#uefa
#avrupa ligi
9 yıl önce