|

Fenerbahçe-Başakşehir berabere kalsın

G.Saray Teknik Direktörü Riekerink, hafta sonunda oynanacak maçın berabere bitmesini istediğini belirterek, "Biz kazanırsak 3 puan alacağız. Rakiplerimiz de berabere kalırsa iki takım toplam 4 puan kaybetmiş olacak" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/01/2017 Cuma
Güncelleme: 05:44 - 20/01/2017 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligde yarın yapacakları Kardemir Karabükspor maçının zor geçeceğini söyledi. Hakemler hakkında konuşan 53 yaşındaki çalıştırıcı, “Hakemlik çok zor bir görev. Teknik direktörler olarak, hakemlere karşı saygılı olmamız lazım. Bazı kararlarda ani reaksiyonlar verebiliyoruz, duygusal davranabiliyorsunuz ama çizgiyi aşmamak lazım. Sezon bittikten sonra bir teraziye koysanız, dengede olur. Bazı maçlarda lehinize, bazı maçlarda da aleyhinize kararlar verilmiştir ama sezon sonunda dengede olur. Mesela bize de çok fazla penaltı çalınmadı” diye konuştu.



Transfer çalışmaları hakkında da görüşlerini açıklayan deneyimli çalıştırıcı, “Sakat olan arkadaşlarımız var ama takıma dönmeye çok yaklaştılar. Transferde vereceğimiz kararlara onların durumları çok etkili olacaktır. Podolski'nin durumu da transferde vereceğimiz kararı belirleyecek” ifadelerini kullandı. Hollandalı çalıştırıcı, Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçının berabere bitmesini istediğini belirterek, "Maçı biri kazanırsa biri 3 puan alacak diğeri alamayacak. Biz kendi maçınmızı kazanırsak 3 puan alacağız. F.Bahçe-Başakşehir maçı berabere bitmesini isterim çünkü o şekilde toplam 4 puan kaybediyorlar"şeklinde konuştu.

#Riekerink
#Galatasaray
#Fenerbahçe
7 yıl önce