|

Fenerbahçe iki eski futbolcusınu ihraç etti

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Gökhan Gönül'ün Beşiktaş'a transferinin ardından yaptığı açıklamaları, Bekir İrtegün'ün ise FETÖ ile ilişkisi nedeniyle sarı-lacivertli kulüpten ihraç edildiği belirtildi.

Yeni Şafak
11:34 - 9/12/2017 Cumartesi
Güncelleme: 11:57 - 9/12/2017 Cumartesi
Diğer
Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün, yakın dönemde sarı-lacivertlilerin vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyordu.
Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün, yakın dönemde sarı-lacivertlilerin vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alıyordu.

Gökhan Gönül ve Bekir İrtegün'ün sarı-lacivertli kulüp üyelikleri iptal edildi.

Hürriyet'te yer alan habere göre Gökhan Gönül'ün ihracı medyada yer alan açıklamaları, İrtegün'ün ihracı ise Bylock kullanıcılığı ile ilişkilendirildi.

Gökhan Gönül'nün ihracı

2014 yılında Fenerbahçe üyesi olan iki futbolcudan Gönül, Beşiktaş'a transfer olmasının ardından bazı üyelerin başvurusu üzerine disiplin kuruluna sevk edilmişti. Sarı lacivertli hukukçular da Gökhan Gönül'ün medyada yer alan röportaj ve açıklamalarını da ihraç talep dilekçesine şikayet olarak eklediler.

Disiplin Kurulu, geçtiğimiz günlerde Gökhan Gönül'ün ihraç edilmesine karar verdi. Gerekçe olarak medyada yer alan Fenerbahçe aleyhindeki konuşmaları gösterildi. Bu karar yönetim kurulu tarafından da onaylanınca Gönül'ün Fenerbahçe üyeliği düştü.

Bekir İrtegün'ün ihracı

Fenerbahçeli eski futbolcu Bekir İrtegün'ün ihracı ise FETÖ ile ilişkili... Başakşehir'de oynarken Bylock kullandığı ortaya çıkıp gözaltına alınan Bekir itirafçı olunca serbest kalmıştı. İrtegün, Bylock şikayeti üzerine Disiplin Kurulu'nca ihraç edildi. Bekir'in ihracı da yönetim onayından geçip kesinleşti.


#Fenerbahçe
#Gökhan Gönül
#Bekir İrtegün
6 yıl önce