|

Fenerbahçe Premier Lig'in en yavaş oyuncusunu istiyor

İngiliz basınının iddiasına göre, Fenerbahçe, Stoke City'nin orta sahası Charlie Adam ile ilgileniyor. Sarı lacivertli camia için oldukça şaşırtıcı bir isim olan İskoç orta saha oyuncusunun Premier Lig istatistikleri ise sosyal medyada olay haline geldi.

Yeni Şafak
10:03 - 25/01/2017 среда
Güncelleme: 10:28 - 25/01/2017 среда
Yeni Şafak
Charlie Adam, 2012-2013 sezonunda Liverpool'dan Stoke City'ye 6 milyon euro bedelle transfer olmuştu.
Charlie Adam, 2012-2013 sezonunda Liverpool'dan Stoke City'ye 6 milyon euro bedelle transfer olmuştu.

Fenerbahçe transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertli ekibin bir orta saha takviyesi yapması beklenirken, Mehmet Ekici ve Jose Sosa'nın dışında farklı bir isim daha gündeme geldi.



ESPN'in kendi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, Fenerbahçe, Stoke City'nin İskoç orta saha oyuncusu Charlie Adam'ı istiyor. Haberde Dick Advocaat'ın bu transferi bizzat istediği belirtilirken Hollandalı teknik adamın Adam'ı Sunderland'de görev yaparken takip ettiği aktarıldı.



Premier Lig'in en yavaş futbolcusu


Fenerbahçe'nin orta sahaya düşündüğü futbolculardan olan Charlie Adam'ın Premier Lig'de şaşırtan bir istatistiği bulunuyor. Telegraph'ın haberine göre; Premier Lig'in en yavaş futbolcusu konumunda olan İskoç yıldız koşmayan yapısıyla dikkati çekiyor. Sol ayağını çok iyi kullanan ve asistçi özelliğiyle dikkati çeken futbolcu bu sezon çıktığı 21 resmi maçta 2 gol attı. 4 de asist yapma başarısı gösterdi.






#Fenerbahçe
#Charlie Adam
#Stoke City
7 лет назад