|

Fenerbahçe ve Galatasaray PFDK'da

Türkiye Futbol Federasyonu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na yapılan sevkleri açıkladı. Galatasaray Kulübü, Beşiktaş maçında yaşanan 'saha olayları' ve 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle PFDK'ya sevk edilirken, Fenerbahçe de Medipol Başakşehir maçındaki 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Yeni Şafak
16:51 - 10/05/2016 Salı
Güncelleme: 14:57 - 10/05/2016 Salı
IHA
Türkiye Futbol Federasyonu
Türkiye Futbol Federasyonu

Galatasaray ve Fenerbahçe, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.



TFF'nin internet sitesinden yapılan açıklama şu şekilde;


  • "Galatasaray Kulübü'nün 08.05.2016 tarihinde oynanan Galatasaray -Beşiktaş Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki 'saha olayları' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 52. maddesi uyarınca ve 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.
  • Fenerbahçe Kulübü'nün 09.05.2016 tarihinde oynanan Medipol Başakşehir FK-Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasındaki 'çirkin ve kötü tezahüratı' nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı'nın 53. maddesi uyarınca PFDK'ya sevkine karar verilmiştir."




Galatasaray'dan Welliton ve Nakoulma hamlesi Şenol Güneş 'Rıdvan Dilmen'in altında çalışmam' dedi Galatasaray'da ödeme krizi Galatasaray'da 13 yıl sonra gelen ayrılık



#PFDK
#Galatasaray
#Fenerbahçe
8 yıl önce