|

Fenerbahçe'de hakem korkusu

Beşiktaş'ın tartışmalı hakem kararlarıyla Devler Ligi'ne veda etmesi sarı-lacivertlileri endişelendirdi. Feyenoord mücadelesinin İspanyol hakemi David Borbalan daha önce Mesut Özil ve Arda Turan'a kırmızı kart göstermişti.

Yeni Şafak
13:06 - 8/12/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:32 - 8/12/2016 Perşembe
Yeni Şafak
İspanyol hakem David Borbalan'ın yöneteceği mücadele bu akşam 21:00'da başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.
İspanyol hakem David Borbalan'ın yöneteceği mücadele bu akşam 21:00'da başlayacak ve TRT 1'den canlı yayınlanacak.

Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın Dinamo Kiev maçında maruz kaldığı hatalar sonrası Fenerbahçe'nin Feyenoord ile karşılaşacağı maçın İspanyol hakeminin de geçmişte verdiği kararlarla tartışma konusu olmuştu.



Arda'yı yedek kulübesinde attı

İspanyol hakem David Borbalan daha önce yönettiği Barcelona-Atletico Madrid İspanya Süper Kupa finalinde o dönem Madrid ekibinin formasını giyen Arda Turan'a yedek kulübesinde kararlarına itiraz ettiği için kırmızı kart göstermişti. Milli futbolcu bu kararın ardından oldukça sinirlenmişti. Atletico Madrid cephesi ise bu kararı ağır bulmuştu.




Mesut'a da kırmızı kart gösterdi

Borbalan'ın kırmızı kartlarından nasibini alan bir diğer isim ise Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil'di. Real Madrid forması giydiği dönemde Barcelona ile oynanan mücadelede rakip oyuncu David Villa'yla kavga ettiği için kırmızı kart görmüş, maç sonrası hakem Borbalan raporunda 'Mesut'a David Villa'nın formasından çektiği için kırmızı kart gösterdiğini' yazdığı iddia edilmişti.













#Fenerbahçe
#Feyenoord
7 yıl önce