|

Fenerbahçe'de krizden kurtuluş planı: Emre Belözoğlu

UEFA Avrupa Ligi'nde Vardar'a elenen Fenerbahçe yönetimi krizden kurtuluş yollarını arıyor. Kadrosundaki eksik noktalara takviye yaparak en azından ligde hedefine ulaşmak isteyen sarı lacivertlilerin gündemindeki en kritik isim Emre Belözoğlu.

Yeni Şafak
14:50 - 26/08/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:07 - 26/08/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
2008-2015 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Emre Belözoğlu, 3 sezondur Başakşehir'de başarılı bir performans sergiliyor.
2008-2015 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen Emre Belözoğlu, 3 sezondur Başakşehir'de başarılı bir performans sergiliyor.

Başakşehir'in 36 yaşındaki kaptanı Emre Belözoğlu, yine Fenerbahçe'nin gündeminde. Avrupa'da Vardar'a elenerek taraftarının tepkisini çeken sarı lacivertliler eski yıldızını takıma kazandırarak krizden çıkış yolu arıyor.

Her fırsatta Fenerbahçe'ye geri dönmek istediğini dile getiren Emre Belözoğlu'nun sarı lacivertlilere transfer olmaya sıcak baktığı ancak Başakşehir Kulübünün buna karşı çıktığı ifade ediliyor.

3 yıl sonra tekrar A Milli Takım'a alınan futbolcunun sarı lacivertlilere transfer olması halinde takım liderliği ve kaptanlığının yıldız isme verileceği belirtiliyor.

  • Aykut Kocaman'ın ilk döneminde de tecrübeli teknik adamın saha içerisindeki en büyük yardımcısı olan Emre Belözoğlu'nun transferiyle ilgili olarak önümüzdeki günlerde iki İstanbul kulübünün görüşme yapacağı aktarıldı.
Emre Belözoğlu önceki günlerde verdiği bir röportajda Fenerbahçe'ye transfer oluş hikayesini anlatmıştı;

#Emre Belözoğlu
#Fenerbahçe
7 yıl önce