|

Fenerbahçe'den Krasnodar değerlendirmesi

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Rusya'nın Krasnodar takımıyla eşleşti. Sarı-lacivertli kulübün asbaşkanı Ozan Balaban, eşleşme ile ilgili, "Tek endişemiz havanın soğuk olması dedi. Yardımcı antrenör Cor pot ise, Krasnodar Rus ligini en iyi takımlarından biri" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
15:48 - 12/12/2016 Pazartesi
Güncelleme: 16:20 - 12/12/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Rus ekibi Krasnodar ile eşleşen Fenerbahçe'den kura ile ilgili ilk açıklama geldi.
Rus ekibi Krasnodar ile eşleşen Fenerbahçe'den kura ile ilgili ilk açıklama geldi.

UEFA Avrupa Ligi'nde Rusya'nın Krasnodar ekbiyle eşleşen Fenerbahçe'de asbaşkan Ozan Balaban ve yardımcı teknik direktör Cor Pot kurayı değerlendirdi.



Balaban'ın açıklamaları şöyle;



"Bize kim çıkarsa eleriz diye düşünüyorum
"

  • "Kurada kimin çıktığı çok önemli değil. Biz geçen sene Braga çıktığında diğer rakiplere göre daha kolay görmüştük ama bir hakem rezaletiyle elenmiştik. Sahaya çıkıp kazanmalıyız. Bizim içinden çıktığımız grup Şampiyonlar Ligi gibiydi. Biz takımımıza güveniyoruz. Bize kim çıkarsa eleriz diye düşünüyorum. UEFA'da Stockholm'deki finale kadar gitmeyi hedefliyoruz. Teknik ekibimize güveniyoruz. Tek endişem havanın biraz soğuk olması"

Yardımcı antrenör Cor Pot ise kurayı şöyle değerlendirdi;



"Rusya'nın en iyi takımlarından biri"

  • "Zorlu bir rakip, Rus ligi güçlü takımlardan oluşan bir lig. Krasnodar da en iyi takımlarından biri. Krasnodar'ı en iyi şekilde analiz edeceğiz. Kış ayında oraya gideceğiz. Zorlu şartlar bizi bekliyor. Biz Rusya'da çalışalı 8-9 yıl oldu. Krasnodar'da mutlaka büyük değişiklikler olmuştur"















#Fenrbahçe
#Krasnodar
#Avrupa Ligi
#Cor Pot
#Ozan Balaban
7 yıl önce