|

Fenerbahçe'den Zivkovic çıkarması

Sarı-Lacivertli kulübün teknik patronu Vitor Pereira'nın, 19 yaşındaki Andrija Zivkovic için Sırbistan'a giderek Partizan-Cukaricki maçını izlediği öne sürüldü.

Yeni Şafak
16:31 - 7/10/2015 Çarşamba
Güncelleme: 16:46 - 7/10/2015 Çarşamba
Diğer

Fenerbahçe'nin, Lazar Markovic'in ardından başka bir Sırp oyuncu Zivkovic'i gözüne kestirdiği iddia edildi.



Ajansspor'da yer alan haberde Sırp basını, Fenerbahçe Kulübü'nden iki yetkilinin, Sırbistan Ligi'nin 12. haftasında oynanan Partizan-Cukaricki maçını tribünden izlediğini öne sürdü. İddiaya göre sarı-lacivertli ekip bu maçta Partizan'ın 19 yaşındaki kanat oyuncusu Andrija Zivkovic'i yakından takip etti ve onun hakkında bilgi topladı.



Mirkovic, Pereira olduğunu doğruladı

Bu seyahatte Fenerbahçeli isimlere eski Fenerbahçeli futbolcu, şimdilerde menajerlik yapan Misko Mirkovic eşlik etti. Konu hakkında Sırp basınına konuşan Mirkovic, Fenerbahçe'nin hangi futbolcuyu izlediği konusunda bir şey söylemekten kaçındı. Bu ziyaretin sebebini açıklayamayacağını söyleyen Mirkovic, ısrarlı sorular üzerine Fenerbahçeli iki kişiden birinin teknik direktör Vitor Pereira olduğunu söyledi.



1996 doğumlu kanat oyuncusunun sözleşmesi bu sezonun sonunda bitiyor. Lazar Markovic'in kiralık sözleşmesinin bitmesinin ardından onun bölgesini yine bir Sırp futbolcu doldurabilir.



#fenerbahçe
#vitor pereira
#Andrija Zivkovic
#transfer
9 yıl önce