|

Fenerbahçe'nin Gökhan Gönül'e yaptığı teklif belli oldu

Yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varılan Gökhan Gönül için Fenerbahçe yönetiminin yaptığı teklifin detayları ortaya çıktı. Sarı lacivertlilerin başkanı Aziz Yıldırım'ın takımda kalmasını istediği futbolcu için menajerine ilk teklifin iletildiği öğrenildi.

Yeni Şafak ve
16:46 - 3/05/2016 Salı
Güncelleme: 14:52 - 3/05/2016 Salı
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)
Gökhan Gönül (Fenerbahçe)

Fenerbahçe'de sezon sonunda Beşiktaş'a gideceği iddia edilen Gökhan Gönül'ün sözleşmesi uzatılıyor... Yeni sözleşme konusunda prensip anlaşmasına varılan 30 yaşındaki futbolcuya önerilen teklifin detayları belli oldu.



Aziz Yıldırım'ın Gökhan Gönül'e 2+1 yıllık bir sözleşme teklifinde bulunduğu ve 2012 yılında önerdiği sözleşme şartlarına yakın bir kontrat sunduğu belirtildi.



Gökhan Gönül ile son olarak 2012 yılında sözleşme yenileyen Fenerbahçe Kulübü, başarılı futbolcunun kontrat şartlarını yıllık garanti ücret 1 milyon 710 bin euro, maç başı ücret olarak ise yıllık 765 bin euro üst sınır olarak belirlemişti. Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün yeni sözleşmesinde maç başı ücretinin olmayacağı ancak oyuncunun aldığı süre, kulübün kazandığı puan, performans verileri gibi birçok maddenin göz önünde bulundurulacağı aktarıldı.



Opsiyon maddesi

Gökhan Gönül ile 2017-2018 sezonunun sonuna kadar sözleşme yapmak isteyen sarı lacivertliler başarılı futbolcunun sözleşmesine aynı sezon içerisinde göstereceği performans verilerini göz önüne alarak opsiyon maddesi koyduracak. Buna göre Milli futbolcu kulübün belirttiği düzeyde maça çıkması durumunda sözleşmesi otomatik olarak 1 sene daha uzayacak. Böylelikle Gökhan, 2018-2019 sezonunun sonuna kadar sarı lacivertli formayı giyecek.








Roma Salih Uçan'ı Fenerbahçe'ye geri gönderiyor Van Persie kalıyor






#Fenerbahçe
#Gökhan Gönül
#Aziz Yıldırım
8 yıl önce