|

Fenerbahçe'ye ikinci Persie

Dirk Kuyt'ın adımlarını takip eden Robin Van Persie, vatandaşı gibi çocuğunu Fenerbahçe altyapısına yazdırdı. Geçtiğimiz yıl Arsenalli kurmaylar tarafından kendi kulüplerinin genç takımına kazandırılmak istenen genç yıldızın İngiltere'yle tüm bağları koparken, artık Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek.

Yeni Şafak
13:51 - 14/07/2015 Salı
Güncelleme: 11:01 - 14/07/2015 Salı
Diğer

Manchester United ile yollarını ayıran 32 yaşındaki forvetin Türkiye'de her hareketiyle Dirk Kuyt'a benzemesi dikkat çekiyor. Üç yıl formasını giydiği sarı-lacivertlilerde başarılı bir dönem geçiren ve Türkiye'de rakiplerinin dahi saygısını kazanan Kuyt'ın izlediği yol, RVP tarafından aynen izleniyor.


Buna göre Robin Van Persie ilk adımı, tıpkı Dirk Kuyt gibi ailesi ile birlikte kameralar karşısına geçerek attı. Türkiye'de saha dışında hep eşi ve çocuklarıyla görüntülenen Dirk Kuyt'ın bu anlamda oluşturduğu pozitif etkiyi Van Persie de kendi ailesi ile oluşturdu. Yıldız futbolcunun vatandaşından devraldığı bir diğer hareket de oğluyla ilgili girişimi oldu.



Milliyet'in haberine göre Van Persie de Kuyt gibi oğlunu Fenerbahçe'nin altyapısına verdi. Van Persie'nin 8 yaşındaki oğlu Shaqueel, Kuyt'ın çocukları gibi sarı-lacivertlilerin formasını giyecek.



Arsenal transfer etmek istedi

İngiltere'de yaşadıkları dönemde hem Manchester United hem de Manchester City'de top koşturan Shaqueel yetenekleriyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl Arsenalli kurmaylar tarafından kendi kulüplerinin genç takımına kazandırılmak istenen genç yıldızın İngiltere'yle tüm bağları koparken, artık Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek.


#robin van persie
#Shaqueel
#fenerbahçe
#altyapı
9 yıl önce