|

Fenerbahçe'ye 'para' iması kızdırdı

Kadınlar Basketbol Ligi Final serisi ilk maçında Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşan Fenerbahçe'de rakip takımın koçuna büyük tepki var.

Yeni Şafak
16:14 - 4/05/2016 Çarşamba
Güncelleme: 14:31 - 4/05/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Hatay BŞB. antrenörü Ekin Baş'tan hakemlere şok hareket.
Hatay BŞB. antrenörü Ekin Baş'tan hakemlere şok hareket.

ürkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonu zirvede tamamlayan Fenerbahçe ile ikinci sıradaki Hatay Büyükşehir Belediye arasındaki Final serisi ilk maçında Hatay koçu Ekin Baş, Fenerbahçe camiasının tepkisini çekti.



Fenerbahçe'nin 75 - 73'lük galibiyetiyle biten maç içerisinde Hatay antrenörü hakemlere şok bir hareket yaptı.



Maçın son periyodunda bitime 4 dakika 35 saniye kala Hataylı Bahar'a çalınan faul sonrası Hatay BŞB. koçu Ekin Baş, hakemlere dönerek eliyle 'para' anlamına gelen bir hareket yaptı. Ekin Baş'ın, eliyle hareket yaptığı sırada ağzıyla da 'para para' dediği kameralara yansıdı.





Kameralar tarafından görüntülenen bu hareket sonrası ekranları başındaki Fenerbahçe taraftarları sosyal medyadan büyük tepki gösterdi.



Ekin Baş'ın hakemlere, Fenerbahçe'nin zengin olduğunu ve kendilerinin 'para ile satın alındığı' şeklinde bir imada bulunduğunu belirten taraftarlar bu hareketin cezasız kalmaması gerektiğini belirtiyor.



Seride 1-0 önde olan Fenerbahçe, ikinci maçta yarın yine kendi sahasında Hatay ile karşılaşacak. 5 maç üzerinden oynanacak final serisinde 3 maç kazanan takım sezonu şampiyon olarak tamamlayacak.




#Fenerbahçe
#Kadın Basketbol Ligi
#Hatay Büyükşehir Belediyesi
8 yıl önce