|

Fenerbahçe'yi şaşırtan teklif

Sarı-Lacivertli takımın Brezilyalı golcüsü Jose Fernandao'yu, Flamengo Kulübü'nün istediği, Fenerbahçeli yöneticilerin, 'Şaka mı yapıyorsunuz' diyerek pazarlık rakamı bile alamdan teklifi geri çevirdiği iddia edildi.

Yeni Şafak
14:26 - 3/02/2016 Çarşamba
Güncelleme: 12:28 - 3/02/2016 Çarşamba
Diğer

Fenerbahçe'nin iki forvetinden biri olan Jose Fernandao'ya ülkesinden sürpriz bir teklif geldiği öğrenildi. Fotomaç'ın aktardığına göre; haberi Brezilya'da yayın yapan Correio 24 Horas Gazetesi verdi. Gazete teklifi Flamengo Kulübünün yaptığını ancak sarı-lacivertli kulübün bunun ciddiye almadığını yazarak, pazarlıkların daha başlamadan bittiğini belirtti.



'Şaka mı yapıyorsunuz?'

Fernandao'nun doğup büyüdüğü, sokaklarında satıcılık yaptığı Rio şehrinin takımında oynamak istediğini iletmesine rağmen Türk ekibinin "Şaka mı yapıyorsunuz" diyerek pazarlık rakamı bile vermediği ifade edildi. Gazete, Flamengo'nun bunun üzerine farklı arayışlara gittiğini iletti.



Bu sezon 10'u lig, 6'sı Avrupa, 2'si kupada olmak üzere toplam 33 maçta 18 gol atan Fernandao, Fenerbahçe'nin en skorer ve üçüncü bir forvetinin olmaması nedeniyle en vazgeçilmez isimlerinden biri.



Fernandao olumlu yanıt vermiş

Gazete, sarı-lacivertli takımda kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Fernandao'nun Flamengo'nun teklifine olumlu yanıt verdiğini yazdı. Sambacının ayrılmaya sıcak bakması, "Acaba Fenerbahçe'de mutsuz mu?" sorusunu gündeme getirdi.


#fenerabhçe
#fernadao
#flamengo
#transfer teklifi
8 yıl önce