|

"Fenerbahçe'yi yenmek büyük prestij olur"

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile bu akşam Kadıköy'de maça çıkacak olan Feyenoord Teknik Direktörü Van Bronckhorst'tan ilginç açıklamalar geldi.

Yeni Şafak
10:38 - 29/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 10:50 - 29/09/2016 Perşembe
DHA
Feyenoord Teknik Direktörü Van Bronckhorst, Fenerbahçe maçı öncesi şaşırtan açıklamalar yaptı.
Feyenoord Teknik Direktörü Van Bronckhorst, Fenerbahçe maçı öncesi şaşırtan açıklamalar yaptı.

Feyenoord Teknik Direktörü Giovanni van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Fenerbahçe ile yapacakları maçla ilgili olarak, "Bir puan iyidir ama 3 puan alırsak daha da iyi olur" dedi.



Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Van Bronckhorst, grupta Manchester United galibiyetinden sonra Fenerbahçe'yi de yenmeleri halinde çok iyi bir başlangıç yapacaklarını belirterek sözlerini şu şekilde sürdürdü:


  • "İstanbul'a iyi bir sonuç almak için geldik. Bir puan iyidir ama 3 puan alırsak daha da iyi olur. Her maça iyi sonuç için çıkıyoruz. Galip gelirsek iyi bir adım olur. Manchester United'ı yendikten sonra Fenerbahçe'yi de yenmek bizim için büyük bir prestij olur. Fenerbahçe kötü başladı sezona ama ne kadar iyi olduklarını biliyorum. Fenerbahçe'yi yarın yenmek için elimizden geleni yapacağız. İlk kez Dick Advocaat'ın karşısında antrenör olarak duracağım. Advocaat benim için çok önemli birisi."
Feyenoord maçın hazırlıklarını tamamladı

Feyenoord, Fenerbahçe ile yarın oynayacağı maçın hazırlıklarını Ülker Stadı'nda yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Van Bronckhorst yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilirken, bu süre içerisinde futbolcular pas ve pres çalışması yaptı.





#Van Bronckhorst
#UEFA Avrupa Ligi
#Feyenoord
#Fenerbahçe
8 yıl önce