|

Fener'den dostluk yemeği

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile Yunanistan'ın PAOK takımları arasında bu akşam İstanbul'da yapılacak play-off turu rövanş maçı öncesi ev sahibi Fenerbahçeli yöneticiler, konuk ekibin yöneticileri ve maçın UEFA delegesine yemek verdi.

Aa
00:00 - 26/08/2010 Perşembe
Güncelleme: 13:54 - 26/08/2010 Perşembe
Yeni Şafak
Fener'den dostluk yemeği
Fener'den dostluk yemeği

Düzenlenen yemeğe, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Vedat Olcay, yönetim kurulu üyesi Yasemin Merçil, Yüksek Divan Kurulu Üyesi Nejat Olgun, PAOK Yönetim Kurulu Üyeleri Giorgos Farlalis, Panayiotis Pokilidis, İletişim ve Medya Sorumlusu Stavros Sovutovlidis, Halkla İlişkiler Sorumlusu Marianna Paraskeuopovlov ile UEFA delegesi Janis Mezeekis katıldı.


Dün akşam gerçekleştirilen yemeğin ardından söz alan Yasemin Merçil, Yunanistan'da kendilerini çok sıcak bir şekilde karşılayan PAOK yöneticilerine teşekkür ederken, Fair Play anlayışı içinde geçecek bir maç olmasını diledi.


PAOK Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Giorgos Farlalis ise İstanbul'da olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken, Türkiye'nin en popüler ve en güçlü takımı ile oynayacaklarını söyledi.


Konuşmaların ardından Fenerbahçe Kulübü yönetimi ve PAOK yetkilileri, birbirleri için hazırladıkları hediyeleri takdim ettiler. Gece, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


14 yıl önce