|

Fernandes imzalıyor

Süleyman Hatısaru
00:00 - 9/08/2013 Cuma
Güncelleme: 23:54 - 8/08/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Fernandes  imzalıyor
Fernandes imzalıyor

Beşiktaş''ta yeni sezon öncesi kaptanlık pazubandı verilerek yeni görevler yüklenen Manuel Fernandes, siyah-beyazlı yönetimin yeni sözleşme şartlarını kabul etti. Teknik direktör Slaven Bilic''in takımın başına gelmesiyle siyah-beyazlıların beyni konumuna gelen Portekizli yıldız, önümüzdeki hafta içinde yeni sözleşmeye imza atacak. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ile görüşen Fernandes, sözleşme şartlarında yönetimle uzlaştı.

Gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek Fernandes, hafta içinde siyah-beyazlı takımla olan bağlarını uzatacak. Yıllık 2 milyon 200 bin Euro alan Fernandes yeni sözleşmeyle yıllık 2 milyon 750 bin Euro kazanacak. 27 yaşındaki yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalanacak.

İngiltere''nin Sunderland Kulübü''nün ısrarla istediği Fernandes için 8 milyon Sterlin bonservis bedeli talep edildiği iddia edilmişti. Rusya''nın Lokomotiv Moskova Kulübü''nün ise Portekizli yıldız için 8 milyon Euro önerdiği öne sürülmüştü. Ancak başkan Fikret Orman ısrarla oyuncunun takımda kalacağını vurgulamıştı.

Beşiktaş için Defoe iddiası

Beşiktaş, Lucas Antonini, Büttner ve Fabricio gibi sol beklerden birini kadrosuna katmaya çalışırken İngiliz basını Beşiktaş''ın, Tottenham''da forma giyen golcü oyuncu Jermain Defoe ile ilgilendiğini yazdı. İngiltere''nin Metro gazetesi, Beşiktaş yönetiminin Adebayor transferi olumsuz neticelenince, Tottenham yönetimiyle 30 yaşındaki forvet Jermain Defoe''nun transferi için girişimlerde bulunduğunu sayfalarına taşıdı.

Kartal''da izin bitiyor

Bayramın ilk gününü izinli geçiren Beşiktaş, hazırlıklarına bugün devam edecek. Yarın Çaykur Rizespor ile bir hazırlık maçı yapacak siyah-beyazlılar, günde çift idman gerçekleştirecek.

Bilic''in bir derdi de Almeida

Almeida''nın sözleşme uzatıp uzatmama konusu henüz çözümlenemez-ken bu durum Slaven Bilic''in canını sıkıyor. Yönetimin Fernandes''in yeni sözleşmesinde olduğu gibi 2 milyon 750 bin Euro önerdiği Almeida, 3 milyon Euro''da diretiyor. Beşiktaş ise dengeleri bozmamak için Fernandes''ten fazla para vermek istemiyor. Oyuncunun satılmasına karşı olmayan Bilic, sadece olumlu ya da olumsuz bir gelişme bekliyor.

11 yıl önce