|

Fernando Muslera: Türk halkı en iyi cevabı verdi

Galatasaray'ın Uruguaylı eldiveni Fernando Muslera, 15 Temmuz'da yaşanan ihanet girişiminin ardından takımdan ayrılma gibi bir düşüncesinin olmadığını belirtirken, 'Bu ülke ve bu insanlar böyle olayları hak etmedi. Türk halkı darbe olaylarına çok iyi bir tepki gösterdi' açıklamasında bulundu.

Yeni Şafak
15:48 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:05 - 25/07/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Fernando Muslera, 15 Temmuz ihanet girişimi ile ilgili konuştu.
Fernando Muslera, 15 Temmuz ihanet girişimi ile ilgili konuştu.

Danimarka'da kamp çalışmalarına devam eden Galatasaray'da Fernando Muslera basın toplantısı düzenledi.



Darbe girişiminin ardından sarı-kırmızılı takımdan ayrılma düşüncesinin olmadığını belirten Muslera, 'Burada çok mutlu, çok rahat olduğumu sürekli yineliyorum. İki sene daha kontratım var. Galatasaray bana çok şeyler verdi, ben de bunu geri vermeye çalışıyorum' dedi.



15 Temmuz'da yaşanan ihanet girişiminden hemen önce havaalanında olduğunu söyleyen Muslera'nın açıklamaları şöyle;



  • 'Olay olmadan 15-20 dakika önce havaalanındaydım. Yanımda Türk bir arkadaşım olduğu için onun sayesinde olanları anlamaya çalışıyordum. Türkiye'nin ne kadar güzel bir ülke, İstanbul'un ne kadar güzel bir şehir olduğunu söylemeliyim. Türk halkının en iyi şekilde darbe girişimine tepki verdiği kanaatindeyim. Herkesin ortak yorumu olayların kontrol altına alındığı yönünde. Senelerdir buradayım. Ailem de ben de Türkiye'yi yakından tanıyoruz. Burada neler olduğunu anlamak kolay değil. Ailem için de benim için de bir sıkıntı yok. Her şeyin yoluna gireceğinden ve her şeyin daha iyi olacağından kuşkum yok. Beni rahatsız eden bir durum yok ama umarım bir daha tekrarlanmaz'








#Fernando Muslera
#Galatasaray
#FETÖ
8 yıl önce