|

FETÖ'cü Hakan Şükür, paraları alıp kaçmış

FETÖ'nün eski ikinci adamlarından Latif Erdoğan, Hakan Şükür'le ilgili önemli itiraflarda bulundu. Erdoğan, “Sakarya’da diyelim 50 milyon lira para toplanıyor. Bu paranın aklanması lazım. Hakan Şükür bir inşaat ya da otel işine girse kim ne diyecek! Babasını da Hakan’ı da para örgüte bağladı.” diye konuştu. Sarı kırmızılıların eski futbolcusu Mustafa Kocabey ise Hakan Şükür'ün 1.5 milyon doları bankadan çekip Amerika'ya kaçtığını belirtti.

Yeni Şafak
17:12 - 17/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 17:55 - 17/08/2016 Çarşamba
Diğer
Galatasaray'ın eski futbolcularından Mustafa Kocabey, FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür'ün Amerika'ya kaçmadan önce bankadan 1.5 milyon dolar çektiğini açıkladı.
Galatasaray'ın eski futbolcularından Mustafa Kocabey, FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür'ün Amerika'ya kaçmadan önce bankadan 1.5 milyon dolar çektiğini açıkladı.

FETÖ tarafından prestij ve

para

kaynağı olarak görülen futbol dünyasında yaşananlar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. A Haber'de yayınlanan"Gece Ajansı" programına katılan FETÖ'nün eski ikinci adamlarından Latif Erdoğan, gazeteci Cem Küçük ve Turgay Demir, eski hakem Deniz Çoban, eski futbolcularTanju Çolak, Evren Turhan ve Ümit Karan gündem olacak açıklamalarda bulundu.



Program'da özellikle Latif Erdoğan'ın FETÖ'cü Hakan Şükür ile ilgili sözleri geniş yankı uyandırdı. İşte Erdoğan'ın Şükür'le ilgili o sözleri;



  • Ben başta da Hakan Şükür için adam olmaz demiştim. Bizim yapıya da uygun değil diye... Futbolu bıraktıktan sonra daha çok cemaatleözdeşleşti. Para ilişkileri var bunların. Hakan çok para kazanan biriydi. Bu yapı onun parasını içeride-dışarada idare eden yapıydı. Şöyle bir örnek vereyim; Sakarya'da diyelim 50 milyon lira para toplanıyor. Bu paranın aklanması lazım. Hakan Şükür bir inşaat ya da otel işine girse kim ne diyecek! Babasını da Hakan'ı da para örgüte bağladı. Futbolun toplumdaki gücünden yararlandılar. Fatih Terim hep bilerek FETÖ'ye Fransız kaldı. Onu etkileyemedik.

''Hakan parayla kaçtı''

Programa telefonla bağlanan Galatasaray'ın eski futbolcularından Mustafa Kocabey de Hakan Şükür'le ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kocabey, Şükür'ün 1.5 milyon doları çekip, Amerika'ya kaçtığını açıkladı. İşte Kocabey'in sözleri;


  • ''Hakan Şükür milletvekili olduktan sonra geniş yetkilere sahip oldu... Bunlar neydi? Bir takıma hoca seçiyor bir takımın hocasını gönderiyordu. Millete 'Paralarınızı Bank Asya'ya yatırın' dedi. Kendisi 1.5 milyon doları çekip, ABD'ye gitti.''




#Hakan Şükür
#FETÖ
#Mustafa Kocabey
#Latif Erdoğan
8 yıl önce