|

Fikret Orman proje transferini kiralık gönderiyor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın proje transferi olan Oğuzhan Aydoğan'ın, devre arasında kiralanması gündeme geldi.​

Yeni Şafak
11:22 - 11/11/2016 Cuma
Güncelleme: 11:37 - 11/11/2016 Cuma
Diğer
Beşiktaş, sezon başında düzenlenen imza töreninde 9 yeni futbolcuyu kadrosuna katmıştı. Oğuzhan Aydoğan da tören de yer almıştı.
Beşiktaş, sezon başında düzenlenen imza töreninde 9 yeni futbolcuyu kadrosuna katmıştı. Oğuzhan Aydoğan da tören de yer almıştı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın proje transferi olan Oğuzhan Aydoğan'ın, devre arasında kiralanması gündeme geldi. Genç futbolcunun mental açıdan problem yaşamaması ve A takım tecrübesi kazanması için kiralanması gerektiğini belirten Fikret Orman'ın, bu yönde telkinler verdiği kaydedildi.



Skorer'in haberine göre; Orman'ın, teknik heyete “Avrupa'daki genç futbolcuların kiralanarak gelişim sürecinin hızlanması, bize örnek teşkil ediyor. Oğuzhan'ı A takımda oynayabileceği bir takıma kiralayalım. Bu sayede hem kendini geliştirecek, hem de psikolojik açıdan yıpranmayacaktır" dediği öğrenildi.



Hatırlanacağı üzere Fikret Orman, sezon başında Oğuzhan Aydoğan transferini Manchester United'ın Pogba'yı almasına benzetmişti. Orman, Dortmund'un Oğuzhan'ı gönderdiğini ancak yarın bir gün tekrar alabileceğini belirtmişti.



Oğuzhan Aydoğan sezon başında teknik direktör Şenol Güneş tarafından U21 takımına gönderilmişti.









#Beşiktaş
#Oğuzhan Aydoğan
#Süper Lig
8 yıl önce