|

Fırtına kritik virajda

Ligdeki son 3 maçında hanesine 2 puan yazdıran, geride kalan 7 haftada ise 9 puan toplayan bordo-mavililer, bugün sahasında ağırlayacağı Akhisarspor'u yenerek hem kötü gidişata son vermek hem de zirve ile arasındaki farkın açılmasına engel olmak istiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 15/10/2017 Pazar
Güncelleme: 03:24 - 15/10/2017 Pazar
Yeni Şafak
Trabzonspor, bugün sahasında Akhisarspor ile karşılaşacak.
Trabzonspor, bugün sahasında Akhisarspor ile karşılaşacak.

Sezona şampiyonluk hedefiyle giren, ancak ilk 7 haftada aldığı sonuçlarla zirvenin uzağında kalan Trabzonspor, bugün sahasında Akhisarspor ile karşılaşacak. Son 3 maçında Başakşehir'le berabere kalan, Alanya'ya evinde yenilen, Beşiktaş'a 2 puan bırakan bordo-mavililer, bugün kazanarak hem kötü gidişata son vermek hem de zirveyle puan farkının açılmasını engellemek adına sahada olacak. İlk 7 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan bordo-mavililer hanesine 9 puan yazdırdı. Sahasında, bu sezon ligde 3 karşılaşmaya çıkan 2 galibiyet, 1 yenilgi aldı.

KADRODA ROTASYONA GİDİLECEK

Trabzonspor'da milli takımlardan sakat dönen Onazi ve Kucka'nın sakatlıkları sürüyor. Durumu belirsizliğini koruyan Okay için son kararın maç saatinde verileceği ifade edildi. Okay'ın oynayabilecek durumda olması halinde sahaya çıkacağı, aksi durumda Bero'nun forma giyeceği belirtildi. Defans hattında ise Okay'ın yerine Uğur'un olması, Mas yerine de Beşiktaş derbisindeki gibi Hubocan'ın görev almasının beklendiği kaydedildi. Karadeniz ekibinde takımla birlikte çalışmalara başlayan Burak Yılmaz'ın bugünkü maçta ilk 11'de yer alması bekleniyor.

#Süper lig
#Trabzonspor
#Akhisar
7 yıl önce