|

Galatasaray Nijeryalı Babatunde için teklif yaptı

Gelecek sezon genç bir takım kurmak isteyen ve bu amaçla Dünyanın heryerinde oyuncu arayan Galatasaray Scout ekibinin son bulduğu isim Nijeryalı Babatunde oldu. Sarı kırmızılılar 23 yaşındaki futbolcunun transferi için kulübü Raja Casablanca ile de resmi görüşmelere başladı. Sarı kırmızılı yetkililer, Fas'ın Raja Casablanca takımında forma giyen Nijeryalı Babatunde için temaslara başladı.

Yeni Şafak
15:07 - 2/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 17:06 - 2/05/2016 Pazartesi
Diğer
 Babatunde'nin gol sevinci...
Babatunde'nin gol sevinci...

Galatasaray Kulübü, Fas'ın Raja Casablanca takımında forma giyen Nijeryalı Babatunde için temaslara başladı. Raja Club Atletic of Casablanca'nın başkanı Mohamed Boudrika'yla doğrudan temasa geçen sarı kırmızılı yönetiö, 23 yaşındaki başarılı orta sahayı tüm haklarıyla transfer etmeyi planlıyor.



Nijerya milli takımının da formasını giyen Babatunde'yi uzun süredir takip eden Galatasaray'ın, bu transfer için 1 ile 1.5 milyon Euro düzeyinde bir bütçe hazırladığı belirtildi. Ajansspor'un haberine göre sarı kırmızılılar bu ay içerisinde Fas kulübü başkanı Boudrika'yla bir araya gelerek transferi sonuçlandıracak.



Babatunde nasıl bir oyuncu?

Topla iyi ilerliyor olabilmesi, gücü ve oyun zekasıyla dikkat çeken Michel Babatunde, genellikle sağ kanat ve forvette oynuyor; ancak iki ayağını da kullanabiliyor olması nedeniyle, görev verildiğinde sol çizgide de forma giyiyor. Nijerya'nın son yıllarda yetiştirdiği ddikat çeken isimlerden biri olan Babatunde Fransız takımlarının da takibinde.



İşte Babatunde hakkında fikir sahibi olabileceğiniz bir tanıtım videosu;














#Babatunde
#Galatasaray
#Nijerya
8 yıl önce