|

'Galatasaray Pepe'ye teklif yaptı' iddiası

Yeni sezonda kadrosunu güçlendirmek için çalışma yürüten Galatasaray'da Mangala, Denayer ve Vitor Hugo'nun ardından taraftarları heyecanlandıracak bir isim daha gündeme geldi. Güney Amerika basını, sarı kırmızılıların Real Madrid'de oynayan Pepe için iki yıllık teklif yaptığını iddia etti.

Yeni Şafak
13:04 - 6/04/2017 Perşembe
Güncelleme: 13:16 - 6/04/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Portekiz Milli Takımı ve Real Madrid'in yıldız ismi Pepe için nabız yokladığı belirtildi.
Galatasaray'ın Portekiz Milli Takımı ve Real Madrid'in yıldız ismi Pepe için nabız yokladığı belirtildi.

Galatasaraylı yönetici Cenk Ergün'ün Adanaspor maçı sonrasında 'stoper transferi için önemli bir isimle görüşüyoruz' açıklaması taraftarı heyecanlandırmıştı. Bu futbolcunun Manchester City'den Mangala olduğu iddia edilirken Güney Amerika basınından gelen haber sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Güney Amerika gazetelerinden Diez'in haberine göre; Galatasaray, sezon sonunda Real Madrid'le sözleşmesi bitecek olan Pepe'ye iki yıllık teklif sundu. Portekizli savunma oyuncusuyla bir çok takımın ilgilendiği belirtilirken oyuncunun Çin'e gitmeyeceğinin altı çizildi.

Hatırlanacağı üzere Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, Pepe'nin 2018 Dünya Kupası'nda oynayabilmesi için Çin'e transfer olmaması gerektiğini açıklamıştı.

#Galatasaray
#Pepe
7 yıl önce