|

Galatasaray Serdar Aziz'i açıkladı

Bursaspor'un yıldız ismi Serdar Aziz, 4 yıllığına Galatasaray'a transfer oldu. Dün gece geç saatlerde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile bir araya gelen Bursaspor'un Başkanı Ali Ay transfer için sarı kırmızılı kulüple el sıkıştı. Galatasaray, Serdar Aziz'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Yeni Şafak
10:05 - 22/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 10:13 - 22/06/2016 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray Serdar Aziz'i KAP'a bildirildi.
Galatasaray Serdar Aziz'i KAP'a bildirildi.

Galatasaray Kulübü, Serdar Aziz'in transferi için Bursaspor ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Milli futbolcunun sarı kırmızılı kulüple 4 yıllık anlaşmaya vardığı ifade edildi. Galatasaray ayrıca bugün saat 14.00'te Serdar Aziz'e TT Arena'da imza töreni düzenleyeceğini açıkladı.







Transferin bedeli

Galatasaray, Serdar Aziz'e karşılık Bursaspor'a 4.5 milyon Euro ve Sercan Yıldırım, Furkan Özçal ve Bilal Kısa'yı bonservisleriyle verdi. Bursaspor Başkanı Ali Ay, muhabirine yaptığı açıklamada, “Serdar Aziz'in transferi konusunda Galatasaray ile anlaşmaya vardık. 4.5 milyon Euro ve Furkan Özçal, Sercan Yıldırım ve Bilal Kısa'yı bonservisleri ile birlikte kadromuza kattık. Önümüzdeki günlerde de bu isimlerle görüşmemiz olacak. Transferin iki kulüp için de hayırlı olmasını diliyorum" dedi.





#Galatasaray
#Serdar Aziz
#Bursaspor
8 yıl önce