|

Galatasaray'da 'Ayhan Akman' iddiası

Galatasaray'da yeni teknik direktörün kim olacağı konusu henüz netlik kazanmazken yönetim teknik kadroyu belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Hollandalı teknik adam Riekerink'le yola devam etme alternatifini de düşünen sarı kırmızılı kulüpte yardımcı antrenörlüğe ise Ayhan Akman'ın getirileceği aktarıldı.

Yeni Şafak
09:57 - 25/06/2016 Cumartesi
Güncelleme: 01:29 - 26/06/2016 Pazar
Diğer
Ayhan Akman'ın gelecek sezon Galatasaray'ın yardımcı antrenörü olması bekleniyor.
Ayhan Akman'ın gelecek sezon Galatasaray'ın yardımcı antrenörü olması bekleniyor.

Jan Olde Riekerink'le devam etme alternatifini değerlendiren Galatasaray yönetimi bu durum gerçekleşirse yardımcı antrenörlüğe Ayhan Akman'ı getirecek. Sarı-kırmızılılar, uzun yıllar formasını giyen ve altyapıda hocalık yapan Ayhan Akman'ı yardımcı teknik direktör olarak göreve getirme kararı aldı.



Sarı-kırmızılılarda Sportif AŞ üyesi Alp Yalman ile A takımdan sorumlu isim olan Levent Nazifoğlu dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Ayhan Akman'la bir araya gelerek teklifte bulundular. Skorer'in haberine göre Akman'ın yardımcı antrenörlük teklifini kabul ettiği ifade edildi.



Sarı-kırmızılılarda Ayhan Akman'ın yardımcı antrenör olmayı kabul etmesiyle beraber geçen sezon teknik kadroda bulunan Orhan Atik'in geleceği merak konusu oldu. Ancak Yalman ve diğer yöneticilerin kesinlikle Orhan Atik'le devam edecekleri bildirildi. Riekerink'in teknik direktör olması halinde yanında yardımcı olarak Ayhan Akman ve Orhan Atik ikilisi yer alacak.







Serdar Aziz'in alacağı ücret belli oldu








#Ayhan Akman
#Galatasaray
#Riekerink
8 yıl önce